Kenmerken
Werfkade 35, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 73.150,-
  • Per jaar
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 209 m2
  • Kantoor in units vanaf: 209 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Overige kenmerken

Oppervlakte 
De totale oppervlakte bedraagt circa 209,3 m² VVO kantoorruimte en is gelegen op de begane grond. 

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat met hoogwaardig opleveringsniveau, met onder andere de volgende voorzieningen:

•    ruime entree met ontvangstruimte en garderobe
•    gevlinderde betonnen vloer en deels met houten vloerdelen
•    nieuw schilderwerk
•    walnoot wandenafwerking met ruw betondelen
•    akoestisch plafond
•    verwarmings-/koelinstallatie d.m.v. vloerverwarming en -koeling
•    luchtklimaat beheersing middels WKO en WTW installatie
•    basis LED verlichting
•    databekabeling en wifi spots
•    luxe keuken met inbouwapparatuur en bar
•    luxe sanitaire ruimte
•    twee belcellen
•    één spreekkamer
•    mogelijkheid tot het realiseren van een tweede spreekkamer 
•    luxe glazen scheidingswanden

Huurprijs
€ 350,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
Pro memorie.

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van warmte/koeling/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status 
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse PM. Het label zal na afbouw worden opgenomen.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.

Huuringangsdatum
Medio september 2024.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overige bepalingen
Werfkade 35, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Werfkade 35, Amsterdam
Documenten
Werfkade 35, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Werfkade 35, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Werfkade 14,
1033 RA Amsterdam

Loetje aan ’t IJ

In de kop van het havengebouw van Amsterdam Marina ligt Loetje aan ’t IJ. Loetje bestaat sinds 1977 bestaat en heeft alleen in Amsterdam al zes vestigingen. Loetje staat vooral bekend om de ossenhaasbiefstuk. Verder bestaat de menukaart ook grotendeels uit vlees- en visgerechten, maar zijn er ook vegetarische gerechten te krijgen. In de jachthaven bij de NDSM-werf kan je op het prachtige houten terras eten of in het met licht overgoten restaurant.

02
Adres
Tt. Melaniaweg 12,
1033 ST Amsterdam

Kebec

Dit kleine pizzatentje ligt op de NDSM-werf. Naast een cateringbedrijf heeft Kebec ook een klein bakkerijtje waar je even kan gaan zitten voor een lekker broodje, een salade of een pizza. Kebec ligt in een oude loods en de oven is ontworpen door de eigenaar en gemaakt van gerecyclede materialen. De huiselijke inrichting zorgt voor een ontspannen sfeer, waarbij je door de open keuken het proces van pizza maken kan zien.

03
Adres
tt. Melissaweg 57,
1033 SP Amsterdam

Helling 7

‘Een van de coolste nieuwe restaurants van Amsterdam. Het restaurant, met uitzicht over het IJ, is gebouwd volgens het principe van circulariteit. Met hergebruik van oude scheepswerfmaterialen als restanten staal, houtplaten en scheepsvloeren. Gerechten zonder al te veel opsmuk, klaargemaakt op open vuur zorgen voor passende vibe. Zoals, en beide om te delen, tarbot met gele chili en bieslook of côte de boeuf met chipotle en merg.’

04
Adres
Ms. van Riemsdijkweg 306,
1033 RD Amsterdam

Contrast

Basken hebben een diepe band met de zee, eeuwenoude connecties die teruggaan tot de tijden van ontdekkingsreizigers.  Een restaurant aan het water, uitkijkend over de Amsterdamse haven en vrachtschepen die de oceaan oversteken is dan ook logisch voor een Basque chef. Contrast combineert kunst en eten en bouwt op duurzaamheid zonder misbruik van het woord. Chef Inaki kookt sterrenniveau eten met uitsluitend groenten en vis. Hier krijg je elk deel van de vis geserveerd, van geblazen blaas tot staart of kop.

05
Adres
Ms. van Riemsdijkweg 2,
1033 RD Amsterdam

Kometen Brood & Café

In 2020 ontkiemt Kometen Brood als Lard's corona-hobby tijdens de lockdown. Zijn passie voor brood leidt tot de aanschaf van een broodoven, waar hij al snel zijn buren mee verrast. Buurtbewoners ontdekken zijn passie en ruilen brood voor zelfgekweekte eieren en huisgemaakte jam. De thuisbakkerij evolueert tot een succes met overvolle keukens. Eind 2020 de deuren van zijn eigen winkel, zo begint het echte bakkersavontuur. De fantastische zuurdesembroden werden uitgebreid met zaken als kaas, chocoladecroissants, verschillende soorten cake, stokbroden, belegde broodjes en koffie.

06
Adres
Haparandadam 45-2,
1013 AK Amsterdam

REM Eiland

Op 22 meter hoogte boven het water dineren in een voormalig piratenradio en -televisiestation. Dit restaurant biedt een prachtig uitzicht over het IJ, de Minervahaven en de nieuwe architectuur van de Spaarndammerhout. Chef Bobby Rust (o.a Ron Gastrobar, Librije, Oud Sluis) zwaait hier de scepter. Volkskrant culinair recensent Hiske Versprille beoordeelde het restaurant onlangs met een 8,5.

07
Adres
T.T. Neveritaweg 59,
1033 WB Amsterdam

Pllek

Pllek ligt dichtbij het NDSM-werf in Noord aan het water. Alles wat ze serveren is zo lokaal mogelijk. Het heeft een grote binnen en buitenruimte. In de zomer kan je dan ook lekker chillen aan het water met blote voeten in een strandstoel of liggend in een zitzak ervaar je een eilandgevoel. De keuken is de hele dag open voor ontbijt, lunch en diner. Neem bijvoorbeeld de gestoomde makreel met dille-mierikswortel, zoetzure groenten en gefrituurde kappertjes of ga voor een groente tajine met herfstgroente, parelcouscous, harissa, dukkah, zhug en een rodekoolsalade. Geregeld zijn er bij Pllek yogasessies, live muziek optredens en andere evenementen.

08
Adres
NDSM-Plein 102,
1033 WB Amsterdam

Café-restaurant Noorderlicht

Café-restaurant Noorderlicht is een bezienswaardige plek voor iedereen die even wil ontsnappen aan de drukte van de stad. De insteek van Noorderlicht is cultureel en duurzaam: zo bieden ze naast een lekkere, gezonde en verantwoorde menukaart ook een sfeervol podium aan muzikanten en creatievelingen. Ook het interieur van het café zijn meestal gebaseerd op hergebruikte materialen of zijn tweedehands. De industriële, creatieve omgeving van de NDSM-werf sluit hier goed bij aan.

09
Adres
Danzigerkade 179,
1013 AP Amsterdam

Lars Amsterdam

Lars Amsterdam is het geesteskind van Lars Scharp en Floor Wiggers. Afkomstig van tweesterrenrestaurant Aan de Poel vond het tweetal het tijd voor een eigen restaurant.  Je kunt er terecht voor een lunch of diner op niveau (1 Michelin ster). In de zomer geniet je op het terras van een weids uitzicht over het IJ.

10
Adres
Pontsteiger 343,
1014 ZP Amsterdam

Café Pontsteiger

In het meest spraakmakende gebouw van de stad vind je Café Pontsteiger, een gezellig buurtcafé dat alles in huis heeft om een dag te vertoeven, te dineren of on the go mee te nemen. Hoge plafonds en oneindige ramen met een weergaloos uitzicht over het IJ.  Heerlijk ontsnappen aan de drukte van de stad en eindeloos turen over het IJ doe je hier in stijl

11
Adres
Zonneplein 4,
1033 EK Amsterdam

White label coffee

White label coffee is een koffiemerk met meerdere koffietentjes in Amsterdam. Ze roasten hun eigen koffie waarbij ze kwaliteit, openheid en samenwerking door de hele keten van het koffieproces belangrijk achten.  Ze hebben koffie van verschillende origine die de barista’s met liefde voor je bereiden. Je kan ook lekkernijen bestellen voor bij de koffie en er zijn verschillende vegan melk opties.

12
Adres
Leen Jongewaardkade 41,
1031HS Amsterdam

Pelusa

Pelusa, wat 'pluisje' betekent, is vernoemd naar de koosnaam van niemand minder dan Maradona. Het is een eerbetoon aan de ultieme Argentijnse levensgenieter. Deze gastro buurtkroeg biedt Argentijnse Parilla-gerechten, bereid door chef-kok Steven (voormalig chef bij Lastage en C). De gerechten worden gecombineerd met een selectie van wild gefermenteerde bieren, natuurlijke wijnen en ciders, zorgvuldig geselecteerd door Ruud (voorheen werkzaam bij 't Arendsnest en Craft & Draft).

13
Adres
Van Diemenstraat 408,
1013 CR Amsterdam

BAK

Prachtig gelegen aan het water in de Amsterdamse houthavens op de derde verdieping van pakhuis Het Veem ligt restaurant Bak. Hier wordt gewerkt met vis van duurzame visserij, vlees van lokale producenten en met de beste groenten van gepassioneerde boeren. Het menu wisselt dagelijks met de seizoenen en het aanbod van de producenten mee. De wijnkaart bevat een mooie selectie wijnen uit Frankrijk en Italie.

14
Adres
Westerdoksdijk 715a,
1013 BX Amsterdam

Café Westerdok

Café Westerdok was oorspronkelijk een havencafé. Tegenwoordig moet je er zijn als je van bier houdt. Ze schenken wel 86 verschillende soorten.

15
Adres
Spaarndammerstraat 49,
1013 ST Amsterdam

Compatir

Bij Compartir in Amsterdam-West kun je genieten van een gezellige borrel of een uitgebreid diner. Het knusse restaurant is tevens een wijnbar, waarbij kleine en middelgrote gerechten worden gedeeld. Er is keuze uit heerlijke kazen, oesters en flammkuchen, maar je kunt ook voor een compleet hoofdgerecht gaan, zoals opperdoezer met trompet de la mort, oxalis en gerookt knoflook beurre blanc.

16
Adres
Zandhoek 14,
1013 KT Amsterdam

Tannay

In voorheen de Gouden Reaal introduceert Chef Thomas Demuth, als partner van Familie Caron, restaurant Tannay. Tannay is vernoemd naar de appellatie Coteaux Tannay waar Demuth opgroeide in de Bourgogne en waar zijn vader nog steeds wijn maakt. Je kunt er aan tafel eten, maar er zijn ook plaatsen aan de keuken. na jarenlang in topzaken in Frankrijk te hebben gewerkt kookt Thomas in Amsterdam uit herinneringen die hem voeren vanuit de keuken van zijn moeder in de Bourgogne.  Hij presenteert zijn gerechten in een 5-gangen chef’s menu of à la carte met een wijnkaart die de diepte van de Bourgogne, Loire en Champagne verkent.

Boodschappen
17
Adres
NDSM-Plein 1,
1033 WC Amsterdam

IJhallen

Een keer per maand is de grootste vlooienmarkt van Europa op de NDSM werf in Amsterdam-Noord. Wees voorbereid op giga veel vintage kleren, antieke spullen, prachtige spiegels, sieraden. Echte winkels hebben hier kraampjes maar ook particulieren kunnen een kraam huren en hun eigen kleren verkopen die ze niet meer dragen. De prijzen zijn laag en wees voorbereid op afdingen en goed zoeken en dan is het met honderd procent zekerheid te zeggen dat je met echte vondsten weg gaat lopen van de IJhallen. Tip: neem een portie poffertjes en trek warme kleren aan als je in de winter gaat, de loods is niet verwarmd en een groot deel van de kramen staan buiten!

Kunst & cultuur
18
Adres
Haparandaweg 57,
1013 BD Amsterdam

The Millen House

Niek, een gepassioneerde verzamelaar sinds zijn jeugd, evolueerde van schelpen naar 20e-eeuws design. In 2011 startte hij zijn eigen bedrijf, gericht op vintage design en interieurprojecten. In 2021 bundelde hij zijn ervaringen in The Millen House. Hier presenteren ze een zorgvuldig samengestelde collectie kunst en design, een ode aan esthetiek en vakmanschap. Het is geen gewone winkel, maar een inspirerende plek waar je prachtige items kunt bewonderen, kopen en hun verhalen kan ontdekken.

Interieur
19
Adres
Rigakade 33-35,
1013 BB Amsterdam

Broeinest

Broeinest is sinds augustus 2023 Bigger & Better in Amsterdam, gelegen in de Houthavens. Hier vinden ontwerpers en makers onafhankelijk advies over producten, merken en materialen. Wij bevorderen verbinding, delen kennis en tillen gezamenlijk interieurprojecten naar nieuwe hoogten. Elke locatie heeft een unieke samenstelling van partners. Broeinest Amsterdam biedt de ideale omgeving voor projectontwikkeling, met ruimte voor teams van 4 tot 30 personen. Plan een afspraak op locatie of neem contact op met het team voor alle mogelijkheden.

20
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Van Dijk en Ko

Van Dijk en Ko is een brocante die zich specialiseert in het restaureren en verkopen van curiosa en antiek. Ooit begonnen als kraam op de Noordermarkt en sindsdien uitgegroeid tot een begrip op het gebied van brocante, antiek, vintage en andere unieke vondsten. Sinds 2009 is Van Dijk en Ko gevestigd in een voormalige fabriekshal in Amsterdam-Noord. Je komt hier van alles tegen: van Hongaarse kasten tot Belgische kantoormeubelen.

21
Adres
Slijperweg 18B,
1032 KV Amsterdam

Milieu Brigade

Zin om naar nog meer verborgen schatten te graven in eigen stad? Dan is kringloop de Milieu Brigade de uitgelezen plek voor een middagje rondneuzen. Ze halen spullen uit bedrijfspanden, inboedels en particuliere woningen. Het is altijd koningsdag bij deze kringloop.

22
Adres
Slijperweg 18,
1032 KV Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

23
Adres
Papaverweg 46,
1032 KJ Amsterdam

Neef Louis Design

Neef Louis Design in Noord is een bijzondere, veelzijdige bron voor interieur. Een groot aanbod van vintage, design, industrials en antiek. Je kan lange wandelingen maken en komt al gauw een juweeltje tegen. Ook kan je meekijken in de werkplaats en is er een stoffeerderij. Alles om je wensen op een zo authentiek mogelijke manier te vervullen. De medewerkers denken graag met je mee en gaan zorgvuldig met het winkelwaar om. Mocht je trek krijgen, kan je zelfs terecht in de lunchroom. Al met al, een unieke plek.

24
Adres
Spaarndammerplantsoen 42,
1013 XT Amsterdam

Vakvrouwen

Al 40 jaar een toonaangevend collectief van zelfstandige vrouwen in diverse technische disciplines. Gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vervaardigen van unieke meubelstukken. Of het nu gaat om een handgemaakt meubelstuk of het volledige (her)inrichten van een huis of kantoor. De heldere communicatie, intuïtie, perfectionisme en duurzaamheid vormen de kern van de onderscheidende werkwijze. Ontdek in de winkel of op de website het uitgebreide portfolio met unieke meubelcreaties.

25
Adres
Distelweg 85,
1031 HD Amsterdam

De Lokatie Distelweg

In 2020 verkocht De Lokatie maar liefst 858.000 kilo aan spullen vanuit haar drie Amsterdamse kringloopwinkels op Buikslotermeerplein, Distelweg en de Eerste Oosterparkstraat. Alles tweedehands, dus ontzettend duurzaam. De Lokatie op de Distelweg is maar liefst 2.000 vierkante meter en daarmee een van de grootste van Amsterdam.

Unieke mogelijkheid om te ondernemen op de NDSM werf met prachtig uitzicht op de jachthaven Amsterdam Marina en het IJ. Deze nieuwbouw kantoorruimte van circa 209 m² is hoogwaardig en luxe afgebouwd naar ontwerp van architectenbureau TANK en wordt turn-key opgeleverd. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond in gebouw Het Havenblok, welke onderdeel uitmaakt van project Nautisch NDSM.   

Kenmerkend voor het kantoor is de geheel glazen voorzijde, de plafondhoogte van ruim 4 meter, de aanwezigheid van een spreekkamer en de luxe afwerking van wanden, plafond en vloer. Er is tevens een mogelijkheid om een tweede spreekkamer te realiseren. Op deze uitnodigende plaats in Amsterdam Noord is deze turn-key ruimte uniek in haar soort en een ideale plek voor een kantoorgebruiker die veel waarde hecht aan een comfortabele, duurzame, chique en representatieve werkplek met een waanzinnig uitzicht. 

Gebouw
Nautisch NDSM is stoer en modern. Project Nautisch NDSM bestaat uit vijf woongebouwen met enkele commerciële ruimten. De betreffende kantoorruimte is gelegen in Het Havenblok. De andere gebouwen zijn genaamd De Kraantoren, Het Werfblok, De Lincoln en Het Kraanblok. Het Havenblok bestaat uit 15 woningen gelegen op de eerste tot en met de vijfde verdieping met op de begane grond twee commerciële ruimten. 

Het project wordt gerealiseerd in opdracht van BMB ontwikkeling en Reggeborgh Vastgoed. Dok architecten heeft het gehele stadsblok ontworpen. De historie van de plek en de ligging direct aan het water vormen een uitgangspunt voor het ontwerp. Rauwe elementen zoals rode steen en staal met witte accenten en grote glasvlakken passen uitstekend bij de monumentale loodsen van de werf.

Begin 2021 is de bouw gestart op deze unieke plek op de NDSM-werf – direct aan het IJ en aan jachthaven Amsterdam Marina. Op de begane grond van Nautisch NDSM komen verschillende voorzieningen, waaronder horeca. Aan de waterkant komt een gezellige boardwalk met terrassen met uitzicht op de zeiljachten en boten in de Marina en op het IJ.  

Interieur design
Architectenbureau TANK is een internationaal ontwerp studio voor interieur ontwerp. Namens verhuurder heeft het team van specialisten het ontwerp gemaakt voor de afbouw van het interieur van deze kantoorruimte. Aan alles is gedacht; van gevlinderde betonnen vloer met vloerverwarming en koeling, houten walnoot wandafwerking tot de industriële akoestische plafondafwerking met installaties. De keuze voor glazen scheidingswanden met houten frame en ronde vormen geven de spreekkamer(s) een chique uitstraling. Ook de belcellen en sanitaire ruimte is voorzien van deze ronde vorm. De symmetrie die hierdoor ontstaat is esthetisch erg aantrekkelijk. Het walnoot hout komt ook terug in de keuken met bar; zowel bij de kastjes als bij de panelen daarboven. Hierdoor vormt het samen een warm geheel wat wordt versterkt door de keuze voor elegante basis LED verlichting.

Buurt + hotspots 
Naast wonen is er op NDSM ook ruimte om te ondernemen. Op de NDSM-werf zijn er volop bedrijven, winkels en horeca aanwezig. Deze bedrijvigheid groeit mee met het nieuwe NDSM. In de nieuwbouw is ruimte voor atelier, praktijk- en commerciële ruimten, horeca en kantoren, in allerlei vormen en maten.

NDSM is de perfecte plek voor start-ups, maakindustrie, onderwijs, speciale initiatieven, cultuur en horeca. Met stadsnatuur en buurtplekken om elkaar te ontmoeten. De NDSM-werf is een levendige plek om als ondernemer neer te strijken direct aan het IJ en omgeven door talloze lekkere food hotspots zoals Loetje aan ’t IJ, Pllek en IJver Amsterdam. 

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Vanaf de ringweg A10 is het kantoor via de S118 binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Vanaf Amsterdam Noord is via de IJtunnel ook het centrum van Amsterdam goed bereikbaar met de auto. 

Het centrum van Amsterdam is eveneens goed bereikbaar met de fiets of lopend. Op slechts 10 loopminuten of twee fietsminuten is de aanlegsteiger van veerdienst F4 en F7 gelegen. Deze gratis pont vaart binnen 15 minuten naar het Centraal Station of naar Pontsteiger aan de overzijde van het IJ.

In Amsterdam Noord is aan de Klaprozenweg de bushalte van de lijnen 391 en 394 gelegen. Deze bieden een directe verbinding met metrohalte Noorderpark waar metrolijn 52 (Noord/Zuidlijn) een snelle verbinding naar Amsterdam Zuid biedt.

Parkeergelegenheid
Betaald parkeren is mogelijk in de nieuwe parkeergarage APCOA PARKING NDSM gelegen aan de Mt. Lincolnweg 31. Dit is op slechts op enkele minuten loopafstand gelegen. Bij deze parkeergarage zijn verschillende parkeerabonnementen beschikbaar.

Bijzonderheden
•    duurzaam
•    ligging direct aan het IJ
•    waanzinnig uitzicht
•    hoogwaardige afwerking

Unieke mogelijkheid om te ondernemen op de NDSM werf met prachtig uitzicht op de jachthaven Amsterdam Marina en het IJ. Deze nieuwbouw kantoorruimte van circa 209 m² is hoogwaardig en luxe afgebouwd naar ontwerp van architectenbureau TANK en wordt turn-key opgeleverd. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond in gebouw Het Havenblok, welke onderdeel uitmaakt van project Nautisch NDSM.

Kenmerkend voor het kantoor is de geheel glazen voorzijde, de plafondhoogte van ruim 4 meter, de aanwezigheid van een spreekkamer en de luxe afwerking van wanden, plafond en vloer. Er is tevens een mogelijkheid om een tweede spreekkamer te realiseren. Op deze uitnodigende plaats in Amsterdam Noord is deze turn-key ruimte uniek in haar soort en een ideale plek voor een kantoorgebruiker die veel waarde hecht aan een comfortabele, duurzame, chique en representatieve werkplek met een waanzinnig uitzicht.

Gebouw
Nautisch NDSM is stoer en modern. Project Nautisch NDSM bestaat uit vijf woongebouwen met enkele commerciële ruimten. De betreffende kantoorruimte is gelegen in Het Havenblok. De andere gebouwen zijn genaamd De Kraantoren, Het Werfblok, De Lincoln en Het Kraanblok. Het Havenblok bestaat uit 15 woningen gelegen op de eerste tot en met de vijfde verdieping met op de begane grond twee commerciële ruimten.

Het project wordt gerealiseerd in opdracht van BMB ontwikkeling en Reggeborgh Vastgoed. Dok architecten heeft het gehele stadsblok ontworpen. De historie van de plek en de ligging direct aan het water vormen een uitgangspunt voor het ontwerp. Rauwe elementen zoals rode steen en staal met witte accenten en grote glasvlakken passen uitstekend bij de monumentale loodsen van de werf.

Begin 2021 is de bouw gestart op deze unieke plek op de NDSM-werf – direct aan het IJ en aan jachthaven Amsterdam Marina. Op de begane grond van Nautisch NDSM komen verschillende voorzieningen, waaronder horeca. Aan de waterkant komt een gezellige boardwalk met terrassen met uitzicht op de zeiljachten en boten in de Marina en op het IJ.

Interieur design
Architectenbureau TANK is een internationaal ontwerp studio voor interieur ontwerp. Namens verhuurder heeft het team van specialisten het ontwerp gemaakt voor de afbouw van het interieur van deze kantoorruimte. Aan alles is gedacht; van gevlinderde betonnen vloer met vloerverwarming en koeling, houten walnoot wandafwerking tot de industriële akoestische plafondafwerking met installaties. De keuze voor glazen scheidingswanden met houten frame en ronde vormen geven de spreekkamer(s) een chique uitstraling. Ook de belcellen en sanitaire ruimte is voorzien van deze ronde vorm. De symmetrie die hierdoor ontstaat is esthetisch erg aantrekkelijk. Het walnoot hout komt ook terug in de keuken met bar; zowel bij de kastjes als bij de panelen daarboven. Hierdoor vormt het samen een warm geheel wat wordt versterkt door de keuze voor elegante basis LED verlichting.

Buurt + hotspots 
Naast wonen is er op NDSM ook ruimte om te ondernemen. Op de NDSM-werf zijn er volop bedrijven, winkels en horeca aanwezig. Deze bedrijvigheid groeit mee met het nieuwe NDSM. In de nieuwbouw is ruimte voor atelier, praktijk- en commerciële ruimten, horeca en kantoren, in allerlei vormen en maten.

NDSM is de perfecte plek voor start-ups, maakindustrie, onderwijs, speciale initiatieven, cultuur en horeca. Met stadsnatuur en buurtplekken om elkaar te ontmoeten. De NDSM-werf is een levendige plek om als ondernemer neer te strijken direct aan het IJ en omgeven door talloze lekkere food hotspots zoals Loetje aan ’t IJ, Pllek en IJver Amsterdam.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Vanaf de ringweg A10 is het kantoor via de S118 binnen 10 minuten met de auto bereikbaar. Vanaf Amsterdam Noord is via de IJtunnel ook het centrum van Amsterdam goed bereikbaar met de auto.

Het centrum van Amsterdam is eveneens goed bereikbaar met de fiets of lopend. Op slechts 10 loopminuten of twee fietsminuten is de aanlegsteiger van veerdienst F4 en F7 gelegen. Deze gratis pont vaart binnen 15 minuten naar het Centraal Station of naar Pontsteiger aan de overzijde van het IJ.

In Amsterdam Noord is aan de Klaprozenweg de bushalte van de lijnen 391 en 394 gelegen. Deze bieden een directe verbinding met metrohalte Noorderpark waar metrolijn 52 (Noord/Zuidlijn) een snelle verbinding naar Amsterdam Zuid biedt.

Parkeergelegenheid
Betaald parkeren is mogelijk in de nieuwe parkeergarage APCOA PARKING NDSM gelegen aan de Mt. Lincolnweg 31. Dit is op slechts op enkele minuten loopafstand gelegen. Bij deze parkeergarage zijn verschillende parkeerabonnementen beschikbaar.

‘De Zonnehoek’, een architectonisch landhuis midden in de stad

Een industrieel loft op een verborgen plek

Buurtgids: de Jordaan rondom de Bloemstraat

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?