Kenmerken
Pampuslaan 186, Weesp
Soort
  • Bedrijfsruimte
Prijs
  • € 210.000,-
  • Vrij op naam
Oppervlakte
  • Bedrijfshal oppervlakte: 84 m2
  • Bedrijfshal in units vanaf: 84 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Overige kenmerken

Informeer naar de actuele beschikbaarheid. 

Units 1, 25 en 37 € 295.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunits kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 127,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 2, 26 en 38 € 277.500,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 126 m² verdeeld over begane grond en 2 verdiepingen alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 3 t/m 12, 27 t/m 36 en 39 t/m 48 € 210.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 84 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 1 parkeerplaats.

Unit 13 € 395.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunit kent een vloeroppervlakte van 180 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Unit 14 € 375.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze unit kent een vloeroppervlakte van 182,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Units 15 t/m 24 € 265.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 120 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

 

Overige bepalingen
Pampuslaan 186, Weesp

Voorbehoud verkoper
Deze verkoop geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van:

  • Gunning door verkoper, alsmede;
  • Schriftelijke goedkeuring van de voltallige directie van verkoper, alsmede;
  • Een verkoper conveniërende vorm en inhoud van de op te maken koop- en leveringsakte
    (“subject to contract”).

Bijzonderheden
Koper wordt in staat gesteld, na voorafgaand overleg met Broersma Werken en tot aan het moment van tekenen van de koopakte, het verkochte uitgebreid (bouwkundig en anderszins) te onderzoeken. Koper verklaart dat verkoper daarmee afdoende aan zijn mededelingsplicht heeft voldaan en dat koper op een voor haar conveniërende wijze uitputtend van deze mogelijkheid gebruik heeft gemaakt.

Verkoper en koper komen uitdrukkelijk overeen dat het verkochte wordt verkocht en geleverd “as is”, waaronder verkoper en koper verstaan dat:

  • De artikelen 7:17, 7:20, 7:23 en 6:228 van het Burgerlijk Wetboek uitdrukkelijk zijn uitgesloten, alsmede;
  • Door verkoper geen impliciete of expliciete garanties worden verleend met betrekking tot het verkochte behoudens voor zover deze expliciet en schriftelijk zijn opgenomen in de koopakte.

Koper verklaart uitdrukkelijk het verkochte bij levering te aanvaarden in de feitelijke, technische, milieukundige en/of juridische staat waarin het zich alsdan bevindt. Koper aanvaardt daarbij alle gebreken van het verkochte, alsmede de feitelijke staat van onder andere (doch niet uitsluitend) de fundering, constructie, (gebruikte) materialen, (aanwezigheid van) asbest, olietanks en bodemverontreiniging en de technische installaties.

Koper verklaart voorts uitdrukkelijk kennis te hebben genomen van en uitdrukkelijk te aanvaarden: alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere, publiekrechtelijke en privaatrechtelijke lasten en beperkingen, zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen mede blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van eigendomsoverdracht en akte(n) van (onder)splitsing en/of enig openbaar register of openbare informatiebron.

Koper en verkoper komen uitdrukkelijk overeen dat in de koopprijs de feitelijke staat van het verkochte en een integrale afkoop van alle aan het verkochte verbonden risico’s, gebreken en/of (nog) uit te voeren herstellingen verdisconteerd zijn, ongeacht de aard en omvang daarvan en ongeacht in welke mate voornoemde elementen zijn onderzocht door koper en/of besproken tussen verkoper en koper.

Koper vrijwaart verkoper ter zake van enige vordering, alsmede enige vordering van derden, uit hoofde van enig hiervoor genoemd artikellid en/of verband houdende met de staat van het verkochte bij levering. Koper vrijwaart verkoper voorts voor alle eventueel later te blijken (onzichtbare) gebreken, zowel van bouwkundige, milieukundige, feitelijke of juridische aard.

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod.

Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl.

De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Privacy & Wwft
Geïnteresseerden verklaren in het kader van deze verkoop op voorhand:

  • In te stemmen met de verwerking van hun gegevens conform de Privacyverklaring Broersma;
  • Volledige medewerking te verlenen aan alle mogelijk noodzakelijke onderzoeken op basis van de vigerende wet- en regelgeving, waaronder tenminste begrepen de Wwft. Broersma conformeert zich uitdrukkelijk aan de wettelijke geheimhoudingsplicht betreffende een eventue(e)l(e) vermoeden en/of melding in het kader van de Wwft.

Toelichtingsclausule NEN 2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto/verhuurbaar/gebruiks-) vloeroppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Documenten
Pampuslaan 186, Weesp
"][/dflip]
Locatie
Pampuslaan 186, Weesp
Eten & drinken
01
Adres
Overdiemerweg 37,
1111 PP Diemen

Paviljoen Puur

Paviljoen puur is een spectaculaire locatie midden in het Diemerpark. Het paviljoen kan afgehuurd worden voor trouwfeesten en zakelijke evenementen, maar je kunt hier ook informeel een hapje komen eten. Het gebouw is speciaal door de ronde vormen geïnspireerd op het nabijgelegen gerestaureerde fort Diemerdam. Door het omliggende groen heerst er een in de omgeving ban het paviljoen een heerlijke kalme sfeer. Leuk is dat ze zowel een binnen- als een buitenkeuken hebben dus als het lekker weer is kan er ook buiten in de zon gekookt worden.

02
Adres
IJburglaan 1489,
1087 KM Amsterdam

Espressofabriek

De Espressofabriek heeft meerdere vestigingen in Amsterdam; bij de Westergas, IJburg en bij Zeeburgereiland. Bij de Espressofabriek kun je de lekkerste koffie, cappuchino, en natuurlijk espresso halen. De uitstraling is hip en industrieel en je kunt zowel binnen als buiten heerlijk zitten. Wat extra leuk is aan deze zaak is dat zij ook een eigen koffiebranderij hebben. In de winkels verkopen zij ook hun eigen producten zodat je ook thuis van een kopje verse koffie kan genieten.

03
Adres
Krijn Taconiskade 124,
1087 HV Amsterdam

NAP Amsterdam

NAP Amsterdam is prachtig gelegen aan de haven in IJburg. Ze hebben een heerlijk buitenterras aan het water en prachtig interieur. Op de menukaart staan allerlei verschillende gerechten; van tagliatelle tot hamburgers. Bij NAP Amsterdan kunt hier terecht voor lunch, diner en voor een frisse borrel. Ook hebben ze hebben leuke arrangementen voor het vieren van een verjaardag, jubilieum of promotie. NAP Amsterdam is een heerlijke plek om neer te strijken tijdens een fietstochtje langs het water of om samen met vrienden een drankje te drinken in de zon.

04
Adres
IJburglaan 1295,
1087 JJ Amsterdam

Restaurant Mchi

Bij restaurant Mchi draait het om proeven, eten en delen. In dit Aziatische restaurant werken ze volgens een shared-dining concept en kun je samen genieten van allerlei verse gerechtjes van hoge kwaliteit. Ze serveren hier heerlijke Aziatische gerechten - van dim sum tot sushi tot gefrituurde tofu. Het restaurant heeft een rustige ambiance en het personeel is zeer gastvrij en behulpzaam.

05
Adres
Agatha Christiesingel 28,
1102 WK Amsterdam

Annie's Place

Stap binnen bij Annies Place voor een smaakvolle ervaring met authentieke Surinaamse gerechten. Het dagelijks bereide menu omvat verse Surinaamse lekkernijen, met als absolute favoriet de ambachtelijk gebakken Annie's Vis. Ontdek een scala aan keuzes, va Nasi en Bami tot garnalen, bakkeljauw en een assortiment Surinaamse groenten zoals Antroewa, Bittawiri, Soproppo en Tayerblad. Bij Annies Place geniet je van de rijke smaken van Surinaamse culinaire tradities.

06
Adres
Amsterdam

Vuurtoreneiland

Echt iets speciaals plannen? Dan ben je bij Vuurtoren eiland aan het juiste adres. Een uitstapje voor de echte foodie en wijnliefhebber. Stap op de boot bij het Lloyd hotel en laat je meevoeren naar een klein eiland over ‘t Ij. Een hidden gem waar zomers wordt ontvangen in de kas en s’winters dineert in het fort. Verwacht een compleet 5-gangen diner met regionale producten bereid op open vuur. Je kunt er nu ook blijven slapen! Onlangs zijn er 5 slaapkamers gecreëerd.

07
Adres
Helmholtzstraat 37,
1098 LD Amsterdam

Badeta

Badeta begint langzaamaan naam te maken in de stad met ondertussen twee locaties. Het begon in De Pijp en heeft nu ook een vestiging in de Watergraafsmeer. De twee oprichters hebben de missie om in elk stadsdeel een locatie te openen.  Deze koffiebranderij verkoopt heerlijke koffie met hun eigen melanges en diverse huisgemaakte lekkernijen. Duurzame koffie staat centraal, afkomstig van kleinschalige boeren met milieuvriendelijke boerderijen en goede arbeidsomstandigheden.

08
Adres
Marie Baronlaan 19,
1095 MV Amsterdam

Haddock Amsterdam

Haddock is een een unieke plek aan het IJ. Ieder seizoen wordt er een menu aangeboden gebaseerd op seizoensgebonden producten. De rode loods is een begrip op het Zeeburgereiland en omstreken vanwege het eigentijdse karakter en ruim opgezette binnen en buiten locatie. Binnen is een fijne openhaard.

09
Adres
Flevopark 13a,
1095 KE Amsterdam

Distilleerderij ’t nieuwe diep

Distilleerderij ’t nieuwe diep bevindt zich op een mooie rustige plek in het Flevopark. Bij mooi weer kan je hier heerlijk op het terras bij de vijver zitten en hoor je de geluiden van eenden en andere dieren om je heen. Ze maken een 100-tal producten waaronder verschillende jenevers, likeuren en bitters, zoveel mogelijk gemaakt van biologische grondstoffen. Neem bijvoorbeeld’ ‘het groene juffertje in de plas’ of een citroenjenever. Naast sterke dranken serveren ze ook andere dranken en verschillende borrelhapjes.

 

10
Adres
Durgerdammerdijk 53,
1026 CA Amsterdam

Theetante Durgerdam

In het dijkhuis aan het IJsselmeer ligt Theetante Durgerdam. Hier worden de heerlijkste huisgemaakte taarten met een warme kop koffie of thee geserveerd. Op het pittoreske terras met uitzicht over de authentieke huisjes van Durgerdam kan je lekker zitten, maar binnen aan de stamtafel is het ook heel gezellig. De taarten verschillen elke week dus je kan iedere week een nieuw stuk taart proeven. De ideale plek om bij te komen van een lange fietstocht.

11
Adres
Durgerdammerdijk 73,
1026 CB Amsterdam

Restaurant de Mark

Laat je omringen door de gastvrije sociale sfeer van het restaurant De Mark aan het meer. Of dat nu bij de open haard in de eetkamer is, in de wijnkamer of op het terras aan het water. De Mark is een bescheiden maar absoluut een culinaire hotspot, samengesteld door Michelin-sterrenchefs. Chef-kok Koen Marees werkt samen met de gourmet helden Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot van de Michelin-sterrenrestaurants 212 en De Juwelier in Amsterdam. Lokale, verse en seizoensgebonden ingrediënten vormen de basis van het menu. Waarbij vertrouwde klassiekers gedurfd en ongecompliceerd zijn en eenvoudige ingrediënten gerechten creëren die gewoon goed smaken. Combineer dit met een fles uit de wijnkelder om je avond compleet te maken.

Boodschappen
12
Adres
Harriët Freezerstraat 108A,
1103 JP Amsterdam

Toko Kai Hing

Bij Toko Kai Hing in winkelcentrum Ganzenhoef, ook wel toko Omoe genoemd,  vind je een unieke combinatie van Chinese en Surinaamse cultuur en producten. Naast Chinese draken en lampions aan het plafond, worden de lekkerste Surinaamse gerechten hier verkocht. Deze familietoko biedt onder andere nasi Hongkong style en gemberbier van Blesi, gemaakt door een familie uit Zuidoost. Kai Hing Li, 80 jaar oud en nog steeds dagelijks werkzaam in de toko, zorgt voor een authentieke sfeer en lekker eten.

13
Adres
Pampuslaan 22,
1087 LA Amsterdam

Slagerij Kaddour

Bij Kaddour hebben ze een breed scala aan ambachtelijk vers vlees en vleeswaren. Het assortiment biedt puur en eerlijk kwaliteitsvlees, zowel lokaal als wereldwijd, waaronder Hollands vlees, exclusief Halal Wagyu, verfijnd John Dee rundvlees uit Australië en smaakvol Maimoa lamsvlees uit Nieuw-Zeeland. Al ruim 35 jaar staat Slagerij Kaddour bekend om uitmuntende kwaliteit, met recepten die generaties lang worden doorgegeven. Ontdek de gezonde, diervriendelijke aanpak en geniet van handgeknoopte rollades, gourmet- en barbecuepakketten, ambachtelijke vleeswaren en het welbekende broodje kip grilworst.

14
Adres
Anton de Komplein 10,
1102 DR Amsterdam

Markt Anton de Komplein

Midden in de Amsterdamse Bijlmer heb je het welbekende Anton de Komplein. Zonder de markt is dit ook al een van de kloppende harten van de Bijlmer maar als de markt op maandag en donderdag van 09:00 tot 18:00 neerstrijkt is het al helemaal fantastisch. Op de markt vind je van alles, inheemse groenten en fruit (denk aan jackfruit, passievrucht en nog veel meer), vis, kleding maar ook huishoudelijke artikelen en (live) muziek.

15
Adres
Joris Ivensplein,
1087 BP Amsterdam

De REURING markt

De REURING markt strijkt elke zaterdag neer van 09:00 tot 16:00 en is een kleine maar fijne markt op IJburg. De gezellige sfeer van IJburg en de goede kwaliteit van producten staan hier voorop. Het ligt naast het Winkelcentrum van IJburg en bevindt zich naast een mooie speeltuin. Je vindt er diversen kramen met onder andere Alfons koffiebonen uit Italië, een jam speciaal zaak met bijzondere chutneys, buikspek van de BBQ in een foodtruck, een Mexicaanse specialist en nog veel meer. Ga erheen om het zelf mee te maken.

16
Adres
Albert Camuslaan 114,
1102 WJ Amsterdam

Tanger Markt

Bij Tanger Mark bieden ze een unieke diversiteit met producten uit meer dan 100 landen. Of het nu gaat om ingrediënten voor een Hollandse stamppot of Marokkaanse harira soep, Tanger Markt heeft alles. Naast het brede scala aan land-specifieke producten, staat Tanger Markt bekend om de ongeëvenaarde versheid, variërend van sappig fruit tot mediterrane olijven en mals lamsvlees. Voor liefhebbers van vers is Tanger Markt dé bestemming.

17
Adres
Rijksstraatweg 21,
1396 JC Baambrugge

Lindenhoff

Op een autoritje van 20 minuten afstand van Amsterdam ligt de Lindenhoff, een boerderij in het pittoreske dorpje Baambrugge. 30 jaar geleden werd het bedrijf opgericht door Ben en inmiddels wordt de boerderij door zijn drie zonen gerund, met allen een passie voor eerlijke producten en een hart voor het agrarische vak. Vooral in het weekend is het een drukte van jewelste van mensen die langs om seizoensproducten te voelen, ruiken en proeven bij de Marché!

Kunst & cultuur
18
Adres
Anton de Komplein 120,
1102 DR Amsterdam

CBK Zuidoost

Aan het Anton de Kom plein ligt het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost. Dit is dé plek voor actuele beeldende kunst vanuit een interculturele, inclusieve invalshoek. Al meer dan 30 jaar wordt hier een breed publiek aangesproken en in contact gebracht met kunst. Door het organiseren van tentoonstellingen, kunstuitleningen, kunstlessen en workshops wordt kunst hier ingezet om een verschil te maken in de samenleving.

19
Adres
Bijlmerplein 110,
1102 DB Amsterdam

Open Space Contemporary Art Museum (OSCAM)

In The Open Space Contemporary Art Museum, afgekort OSCAM, ligt de focus op het tonen van jong talent in de kunstindustrie. Dit museum gelegen aan het Bijlmerplein is een plek waar kunst, design en mode samenkomen. OSCAM is opgericht door Huma Kabakcı en werd een plek die draait om vakmanschap en het tonen van nieuwe en diverse ideeën. De tentoonstellingen en projecten van OSCAM wisselen regelmatig, waardoor hier altijd weer iets nieuws te zien is. Lopende projecten zijn onder andere de Writing Space, waar kunstenaars van verschillende achtergrond teksten aanbieden, of bijvoorbeeld project Edible Goods, waar voedsel als medium in kunst wordt onderzocht.

20
Adres
Kruislaan 124,
1097 GA Amsterdam

Museum Tot Zover

Naast de mooie begraafplaats De Nieuwe Ooster bevindt zich Het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover: een museum over hoe er wordt omgegaan met de dood. Als je je nu afvraagt waarom er een museum is over de dood, ben je hier aan het juiste adres. Hier kan je meer leren over uitvaartrituelen en reflecteren op sterfelijkheid in de brede zin. Hoe wordt omgegaan met de dood kan veel zeggen over de identiteit van een mens, cultuur of samenleving. Als je meer wilt weten over wat de omgang met de dood ons vertelt over wie we zijn, waar we vandaan komen en wat we denken en geloven, is dit de perfecte plek. Naast een museum, is deze plek perfect voor jou.

Interieur
21
Adres
Bert Haanstrakade 100,
1087 DN Amsterdam

Joink

Sinds 2011 kopen en verkoopt Joink voornamelijk vintage designmeubels, met de nadruk op de ontwerpen van Charles en Ray Eames. Bijna alle items worden gevonden in de EU en de Verenigde Staten; gekocht van particulieren, nalatenschappen, veilingen en vintage dealers. Sinds 2016 biedt Joink een breder scala aan geweldige designklassiekers, van bekende tot onbekende tijdloze ontwerpen.

22
Adres
Schepenbergweg 26,
1105 AT Amsterdam

Kringloopcentrum Zuidoost

Je kunt hier een complete inboedel halen: van theelepeltjes, kopjes tot matras en wasmachine. Met dagelijks nieuwe spullen, is Kringloopcentrum Zuidoost de ultieme kans om die vintage spiegel een nieuw leven te geven of een retro stoel te scoren. Iedereen is welkom voor een kopje koffie of thee.

23
Adres
Pedro de Medinalaan 89-91,
1086 XP Amsterdam

Design020

Op de westelijke punt van het Steigereiland vind je Design020; een groot woonwarenhuis met allerlei designmeubels van aanbieders zoals woonwinkel Kasstoor & Wonen 2000 en andere showrooms. Het is de perfectie plek om lekker rond te dwalen en inspiratie op te doen voor interieur en design. De ruimte is prachtig, met veel daglicht, zwevende trappen en een industrieel karakter. In de showrooms kun je naast designermeubelen ook bouwmaterialen bekijken zoals deurklinken en gietvloeren. Daarnaast is Design020 ook een meetingpunt voor architecten en designers.

24
Adres
Pedro de Medinalaan 91,
1086 XK Amsterdam

Kasstoor

De Kasstoor biedt sophisticated Amsterdam living. Deze zaak is al langer dan 100 jaar toonaangevend op het gebied van top design meubelen. Kasstoor is expert in het samenbrengen van klassieke en moderne ideeën. Een team van professionals reist de hele wereld af om de mooiste items te verzamelen. In de showroom gevestigd aan de prachtige Amerstamdse IJ kun je deze prachtige designer meubelen bekijken. Van banken tot stoelen tot tafels; hier vind je het allemaal en van de beste kwaliteit.

25
Adres
Van T Hofflaan 27,
1097 GH Amsterdam

Kringloop ’t Hartje

Voor alle tweedehands spullen die je maar kunt bedenken. En misschien nog wel een item wat opeens van veel waarde blijkt te zijn… ’t Hartje is daarnaast uitgegroeid tot servicepunt van welzijnsorganisatie Dynamo en daarmee een sociaal-maatschappelijk centrum. Creatieve buurtbewoners houden tentoonstellingen, geven workshops en verkopen hun werk, van sjaal tot schilderij.

Met trots presenteren we Unity Weesp: 48 duurzaam gebouwde bedrijfsunits die nu beschikbaar komen voor de verkoop tegen een aantrekkelijke prijs vanaf € 210.000 VON. Wees er dus snel bij!

De units worden gebouwd met hoogwaardige materialen conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. Je bent helemaal vrij om jouw unit naar eigen wens in te delen en af te werken, e.e.a. conform het vigerende bestemmingsplan.

Units 1, 25 en 37 € 295.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunits kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 127,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 2, 26 en 38 € 277.500,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 126 m² verdeeld over begane grond en 2 verdiepingen alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 3 t/m 12, 27 t/m 36 en 39 t/m 48 € 210.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 84 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 1 parkeerplaats.

Unit 13 € 395.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunit kent een vloeroppervlakte van 180 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Unit 14 € 375.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze unit kent een vloeroppervlakte van 182,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Units 15 t/m 24 € 265.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 120 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

De units kunnen eventueel worden gekoppeld. Daardoor zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) ondernemers die naast een kantoor ook een atelier, werkplaats of showroom nodig hebben. Parkeren kan voor de deur, elke unit heeft minimaal één eigen parkeerplaats. Handig bij laden en lossen: alle units hebben standaard een overheaddeur van circa drie meter hoog.

Unity Weesp wordt gebouwd op bedrijventerrein Noord op de Pampuslaan 186 aan de rand van het sfeervolle Weesp. De locatie is uitstekend bereikbaar en met eigen vervoer rijd je bijzonder makkelijk van en naar de units:

• Dankzij de nieuwe randweg zit je binnen enkele autominuten op de A1, de A9 en de N236.
• Parkeren kan gratis voor de deur, bij elke unit zit minimaal één parkeerplaats. Ook is er voldoende ruimte voor laden en lossen. Vrachtverkeer kan bij elke unit tot aan de voordeur komen.
• Station Weesp is minder dan 10 minuten fietsen. Vanaf Weesp rijden er 4 treinen per uur naar Amsterdam Centraal (16 minuten), Schiphol (23 minuten), Almere en Amersfoort (circa 30 minuten).

Informeer naar de actuele beschikbaarheid. 

Met trots presenteren we Unity Weesp: 48 duurzaam gebouwde bedrijfsunits die nu beschikbaar komen voor de verkoop tegen een aantrekkelijke prijs vanaf € 210.000 VON. Wees er dus snel bij!

De units worden gebouwd met hoogwaardige materialen conform de nieuwste bouwbesluitnormen en zijn zowel binnen als buiten onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. Je bent helemaal vrij om jouw unit naar eigen wens in te delen en af te werken, e.e.a. conform het vigerende bestemmingsplan.

Download hier de brochure. 

Beschikbaarheid

Units 1, 25 en 37 € 295.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunits kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 127,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 2, 26 en 38 € 277.500,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 126 m² verdeeld over begane grond en 2 verdiepingen alsmede 2 parkeerplaatsen.

Units 3 t/m 12, 27 t/m 36 en 39 t/m 48 € 210.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 84 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 1 parkeerplaats.

Unit 13 € 395.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze hoekunit kent een vloeroppervlakte van 180 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Unit 14 € 375.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze unit kent een vloeroppervlakte van 182,5 m² verdeeld over begane grond en twee verdiepingen alsmede 3 parkeerplaatsen.

Units 15 t/m 24 € 265.000,- v.o.n. exclusief BTW
Deze units kennen een vloeroppervlakte ter grootte van circa 120 m² verdeeld over begane grond en verdieping alsmede 2 parkeerplaatsen.

Informeer naar de actuele beschikbaarheid.

Over de units
De units kunnen eventueel worden gekoppeld. Daardoor zijn de units bij uitstek geschikt voor (startende) ondernemers die naast een kantoor ook een atelier, werkplaats of showroom nodig hebben. Parkeren kan voor de deur, elke unit heeft minimaal één eigen parkeerplaats. Handig bij laden en lossen: alle units hebben standaard een overheaddeur van circa drie meter hoog.

Locatie en bereikbaarheid
Unity Weesp wordt gebouwd op bedrijventerrein Noord op de Pampuslaan 186 aan de rand van het sfeervolle Weesp. De locatie is uitstekend bereikbaar en met eigen vervoer rijd je bijzonder makkelijk van en naar de units:

• Dankzij de nieuwe randweg zit je binnen enkele autominuten op de A1, de A9 en de N236.
• Parkeren kan gratis voor de deur, bij elke unit zit minimaal één parkeerplaats. Ook is er voldoende ruimte voor laden en lossen. Vrachtverkeer kan bij elke unit tot aan de voordeur komen.
• Station Weesp is minder dan 10 minuten fietsen. Vanaf Weesp rijden er 4 treinen per uur naar Amsterdam Centraal (16 minuten), Schiphol (23 minuten), Almere en Amersfoort (circa 30 minuten).

Buurtgids: de Jordaan rondom de Bloemstraat

In een voormalig meisjesweeshuis uit de 18e eeuw werd in samenwerking met studio DAB een prachtig appartement gecrëeerd

Een selectie van gezellige bruine café’s in Amsterdam

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?