Kenmerken
Rijnstraat 9H, Amsterdam
Soort
  • Winkelruimte
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 2.150,-
  • Per maand
Servicekosten
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 140 m2
  • Kantoor in units vanaf: 140 m2
  • Winkel oppervlakte: 140 m2
  • Winkel in units vanaf: 140 m2
  • Verkoopvloer oppervlakte: 140 m2
Aanvaarding
  • Per datum
Overige kenmerken

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 140 m² VVO winkelruimte en is als volgt verdeeld:
 
•   souterrain: circa 67 m² VVO
•   begane grond: circa 73 m² VVO 

Tevens is er een buitenruimte van circa 74 m².

Opleveringsniveau
De winkel-/kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:
 
•   eigen entree
•   cv-installatie met radiatoren
•   systeemplafond met verlichtingsarmaturen
•   keukenvoorzieningen
•   laminaat vloer
•   toiletruimte
•   NUTS-aansluitingen tot in de meterkast
•   eigen buitenruimte 

Huurprijs
€ 2.150,- per maand. Geen btw van toepassing.
 
Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van gas/water/elektra en eventuele overige voorzieningen.
 
Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming winkelruimte van toepassing. Consument verzorgende en zakelijke dienstverlening is eveneens toegestaan. Horeca, sport en kinderopvang is niet toegestaan conform het bestemmingsplan.
 
Monumentale status
Gemeentelijk monument.
 
Energielabelklasse
Niet van toepassing. Wegens monumentale status niet labelplichtig.
 
Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
 
Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
 
Huuringangsdatum
Per 1 september 2024.
 
Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
 
Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.
 
Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Of

Op basis van de Modelhuurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model oktober 2012), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.
 
Btw-plicht
Geen btw van toepassing.

Overige bepalingen
Rijnstraat 9H, Amsterdam

Voorbehoud Broersma Werken
Deze vrijblijvende informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid hiervan wordt door Broersma Werken geen aansprakelijkheid aanvaard, noch kan hieraan enig recht worden ontleend.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een, daarvan al dan niet afwijkend, aanbod worden Broersma Werken noch haar opdrachtgevers op enige wijze gebonden, ook niet tot het doen van enig tegenbod. Broersma Werken treedt uitdrukkelijk slechts op als adviseur van haar opdrachtgever en niet als gevolmachtigde namens haar. Voorts geldt dat tussen partijen eerst juridisch binding kan ontstaan nadat definitieve overeenstemming is bereikt ter zake van al hetgeen zij met elkaar beogen te regelen en deze overeenstemming bovendien is vastgelegd in een schriftelijke en namens beide partijen rechtsgeldig ondertekende overeenkomst, waarbij artikel 3:39 BW overeenkomstige toepassing vindt.

Broersma Werken is een besloten vennootschap, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34121232. Broersma Werken verleent al haar diensten op grond van de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers Versie februari 2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle opdrachten die aan haar zijn of worden verstrekt en/of op de levering van al haar diensten en producten aan wie dan ook. De algemene voorwaarden worden op verzoek toegezonden en zijn tevens te downloaden op broersma.nl. De aansprakelijkheid van Broersma Werken is in alle omstandigheden en jegens eenieder beperkt tot het bedrag dat door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Broersma Werken in het desbetreffende geval wordt uitgekeerd.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de (bruto vloer- /verhuurbaar vloer-/gebruiks-) oppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond
Rijnstraat 9H, Amsterdam
Documenten
Rijnstraat 9H, Amsterdam
"][/dflip]
Locatie
Rijnstraat 9H, Amsterdam
Eten & drinken
01
Adres
Rijnstraat 51,
1078 PZ Amsterdam

Yuan's Hot Pot

Hotpot is een van de populairste manieren om uit eten te gaan in China en maakt nu ook haar opmars in onze stad. Yuan's Hot Pot heeft ondertussen al haar derde locatie geopend in Amsterdam. Bij Yuan's Chuan Chuan Xiang serveren ze de authentieke smaak van Chengdu Hot Pot. Aan de bamboespiesjes worden verse ingrediënten zoals groenten, tahoe, vlees en vis gelegd.  Terwijl de hete pot blijft sudderen, worden spiesjes geplaatst in de pan en wordt er aan tafel gekookt. Hoe pittig de bouillon is, kun je naar eigen smaak invullen. Ook de verschillende smaken van de bouillon kan je zelf bepalen.

02
Adres
Rijnstraat 54H,
1078 RD Amsterdam

La Kushi

La Kushi is sinds 2020 geopend in de Rijnstraat, geïnspireerd op de yakitori alley in Tokio. Het kleine maar fijne restaurant is gespecialiseerd in yakitori en geeft de kans om je eigen mix samen te stellen. Van vegetarische opties tot rib-eye en kippendij worden op de traditionele manier gegrild en zijn ontzettend smaakvol. In de buurt? Hop vooral even langs voor deze Japanse lekkernijen.

03
Adres
Van Woustraat 180,
1073 LZ Amsterdam

El Mauri

El Mauri in De Pijp is een van de beste low-budget ontbijtadressen van de stad. Bij deze bakker kun je al jaren terecht voor een uitgebreid Marokkaans ontbijt met een vakantiegevoel. Hoewel de bakker er van buiten eenvoudig uitziet, biedt hij van binnen een heerlijk ontbijt met vers brood, tajines en zelfgemaakte jam.

04
Adres
Lekstraat 11,
1079 EK Amsterdam

Utage Sake Bar

Utage Sake Bar is nieuwe en tevens Amsterdamse primeur. Utage betekent 'banket' in het Japans, oftewel een plek waar vrienden samenkomen en de sake rijkelijke vloeit. De uitgebreide sake-selectie biedt voor elk budget en smaak wat wils. Op de menukaart staan lekkernijen als karaage, gyoza, Japanse pickles en ook aubergine met miso, desserts en tal van vegetarische opties.

05
Adres
Van Woustraat 160,
1073 LW Amsterdam

Leeman döner

Voor een goed broodje doner kan je terecht bij Leeman döner op de Van Woustraat. De zaak staat al jaren bekend om zijn goede broodjes döner en dit komt mede omdat de broodjes elke dag vers gemaakt worden in de bakkerij achterin de winkel. Naast de döner hebben ze ook nog allemaal andere producten zoals Turkse pizza, kapsalon, falafel, borek en baklava. Leeman heeft door de jaren heen veel bekendheid gekregen dus het kan er soms erg druk zijn. Het is een afhaalwinkel er zijn dus geen zitplekken binnen, in de zomer staan er nog wel eens stoeltjes buiten.

06
Adres
Lutmastraat 132,
1073 HB Amsterdam

Wijnbar paskamer

In het pand van een voormalige slagerij (dat zie je nog aan de witte tegels) in een rustige straat in de Pijp vind je Wijnbar Paskamer. Met allerlei bijzondere wijnen die zowel per glas als per fles te bestellen zijn is dit een fijne plek om wijn te drinken én om lekker te eten. Eigenaar Wouter Aalst is zo gepassioneerd over wijn dat hij zelfs een eigen wijnschool opstartte, de Amsterdam Wine Academy. De wijnkaart verandert regelmatig en er is voor ieder wat wils met ongeveer 150 wijnen, van natuurwijnen tot klassiek.

07
Adres
Trompenburgstraat 111,
1079 TV Amsterdam

Café Remouillage

'Complex simplicity, is our way of less is more' staat op de website van deze hidden gem. Het woord café is enigszins misleidend. Jonathan Sparber (o.a Toscanini, Vermeer, Entrepot) zegt hier over; ‘Ik noem het café omdat ik wil dat mensen ook spontaan langs kunnen komen om een hapje te eten.' Jonathan kookt alles van het beest, niets wordt weggegooid. De wijnkaart met een mooie selectie producenten is voornamelijk biologisch.

08
Adres
Van Woustraat 127,
1074 AH Amsterdam

Firma Pekelhaaring

Firma Pekelhaaring is te vinden in de Van Woustraat in Amsterdam. Kom hier voor een uitgebreide, overwegend Italiaanse diner-ervaring, met alles erop en eraan. Je kan daarnaast ook terecht voor koffie vanaf half 11 en vanaf 12:00 kan je er terecht voor de lunch. Een plek voor elke tijd van de dag. Er is een uitgebreide wijnkaart en het personeel adviseert graag, de eet-ervaring kan zo uitgebreid als je zelf wil. De atmosfeer is vriendelijk en ontspannen, mede door de rustige, authentieke inrichting.

09
Adres
Van Ostadestraat 354,
1073 TZ Amsterdam

NAZKA

In de Van Ostadestraat vind je het kleurrijke restaurant Nazka. Naast dat het interieur er fantastisch uitziet, is het eten ook spectaculair. De keuken toont zowel Peruaanse klassiekers als innovatieve gerechten, die voortbouwen op het erfgoed van Peru. Nazka heeft een prachtige inrichting, fantastische service, knap eten en de sommelier is een genie, maar het belangrijkst: álles is lekker.

10
Adres
Schollenbrugstraat 8,
1091 EX Amsterdam

Troef

Raymond Plat (voormalig souschef van 212), Niels Leijssenaar (restaurantmanager bij Ron Blaauw), Willem Alberts en Roderick Kunst (mede-eigenaren van Escobar) bundelen hun krachten en beginnen samen restaurant Troef.  De mannen willen een huiselijke sfeer creëren en serveren lekker eten zonder te veel poespas. Het menu wordt gedomineerd door klassieke Franse en Italiaanse gerechten. Als voorgerecht kun je onder andere kiezen voor ansjovis en sardientjes, oesters met beurre blanc of krokante kalfswang met oestercrème. Als hoofdgerecht zijn er opties zoals kreeft met antiboisesaus en schuim van bisque of ribeye.

 

11
Adres
Marcusstraat 52,
1091 TK Amsterdam

Rijsel

Restaurant Rijsel is vernoemd naar de Franse stad Lille; wat door mensen uit Vlaanderen Rijsel wordt genoemd. Net als Lille, heeft Restaurant Rijsel een industrieel karakter. In het pand dat vroeger als huishoudschool fungeerde worden nu dagelijks lekkere gerechten geserveerd met Franse en Vlaamse invloeden. Er is een ruime keus uit vlees-, vis- en groentegerechten. Klassiekers als poussin rotie, huzarensalade, cote de boeuf met bearnaise saus, vissoep etc staan al jarenlang naar tevredenheid van een grote groep vaste gasten op de kaart. De uitgebreide wijnkaart heeft een lichte focus op Frankrijk.  Het restaurant is gelegen vlak naast de Weesperzijde dus na het diner kun je ook nog genieten van een wandeling langs de Amstel of een biertje bij café Hesp.

12
Adres
Van Woustraat 97,
1074 AG Amsterdam

Rayleigh & Ramsay

Rayleigh & Ramsay wordt omschreven als een snoepwinkel voor volwassenen. De term wijnbar vinden ze hier te hoogdrempelig, maar de focus ligt toch echt wel op wijn, met meer dan 100 open wijnen. Uniek is dat je wijn per slok, half glas of heel glas kan bestellen. Zo kan je hier terecht om alles wat je wil te proeven en te ontdekken wat je de allerlekkerste wijn vindt. Naast wijnen staat er ook goede koffie, cocktails, tapbier en lekker eten op het menu.

13
Adres
Maasstraat 12,
1078 HJ Amsterdam

Mangi Amore

Bij Mangi Amore kun je terecht voor heerlijke authentieke pizza's zoals die in de Italiaanse pizza-stad Napoli worden gegeten. Chefkok Cico is een Napolitaan in hart en nieren en weet als geen ander hoe hij de perfecte krokante pizza's kan maken. In 2014 won Cico zelfs de prijs voor het bakken van de beste pizza van Nederland! De ingrediënten die worden gebruikt -in Mangi Amore zoals de tomaten uit Campania en de fameuze buffelmozzerella - worden rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Breng een bezoekje aan deze pizzeria om écht Italië te proever, of zoals de naam van het restaurant zelf als zegt "eet mijn lief!"

14
Adres
Maasstraat 18,
1078 HK Amsterdam

Pizza Project

Het begon met een pizzaoven in hun achtertuin. Elke vrijdag stond er een rij voor hun woning met vrienden en familie die een pizza kwamen halen. Inmiddels hebben Idske en Bas twee vestigingen en een foodtruck. Het geheim? Het deeg 48 uur laten rijzen waardoor de bodem luchtig wordt en de pizza minder zwaar op de maag ligt. In het weekend worden er ook broodjes voor de lunch geserveerd.

15
Adres
Karel du Jardinstraat 47,
1073 TB Amsterdam

Wijmpje Beukers

Midden in de Pijp, gelegen in een monumentaal pand, is eetcafé Wijmpje Beukers gevestigd. Met een knus terras en een gezellig interieur kan je hier met vrienden de dag doorspreken, een borrel drinken of lekker dineren. Het menu staat vol met gerechten gemaakt van verse en lokale producten en alles is in de eigen keuken klaargemaakt. De eigenaren zijn zelf dagelijks in de zaak te vinden en doen niets liever dan het iedereen naar de zin maken.

Boodschappen
16
Adres
Van Woustraat 201H,
1074 AN Amsterdam

La Bottega by Chiara's Food

'From good people to good people'; dat is het motto van Chiara en haar familie. Chiara selecteert voor haar delicatessenwinkel de meest bijzondere en authentieke producenten in Italie. 'De meeste van onze leveranciers werken in hun familiebedrijven; terwijl ze de traditie behouden, hebben ze geleerd om de werklast te schalen en hun methoden te evolueren om bij de tijd te blijven. Al hun ingrediënten zijn lokaal afkomstig uit de regio waarin ze gevestigd zijn, wat op zijn beurt de lokale boeren ondersteunt waar ze van inkopen.' Er worden regelmatig workshops en tasting georganiseerd.

17
Adres
Rijnstraat 91,
1079 GZ Amsterdam

Volendammer vishandel Jonk

Er zijn maar weinig mensen die zich in kunnen houden op het hoekje van de Lekstraat en de Rijnstraat. Want wat is er beter dan een bakje kibbeling voor de lunch? Volendammer vishandel Jonk is een ouderwetse vishandel voor verse vis, gebakken vis en belegde broodjes. Van een verse Hollandse Nieuwe haring, tot luxe zalm maaltijden: de verse aanvoer van vis van visleveranciers uit Volendam, Urk en IJmuiden stelt nooit teleur.

18
Adres
Van Woustraat 136,
1073 LT Amsterdam

Slagerij Peter

Aan de Van Woustraat ligt de kleine, gezellige, scharrel Slagerij Peter, een begrip in Amsterdam en ook ver daarbuiten. Deze slager is berucht én beroemd om zijn vele eigen gemaakte lekkernijen zoals huisgemaakte soepen, lasagne, jachtschotel en rendang. Je vindt hier allerlei soorten vlees, wild en gevogelte, maar kan dus ook terecht voor maaltijden en broodjes. Ook kan je hier de enige echte Dordtsche paardenworst krijgen als een van de weinige plekken in Amsterdam en omstreken.

19
Adres
Van Woustraat 103,
1074 AG Amsterdam

Stadsmarkt de Pijp

Bij Stadsmarkt de Pijp worden de producten dagelijks zelf opgehaald. Zo komen direct van de boer, tuinder, slager, visboer en bakker allerlei producten midden in de Pijp terecht. De focus bij Stadsmarkt de Pijp ligt op duurzaamheid en hier wordt een eerlijke prijs voor betaald aan de leveranciers. De werkzame vakmensen staan altijd paraat om iets aan te raden of om iets te laten proeven. Ook staat ambacht centraal; het is een markt waar je fijn kan eten en lekker kan genieten.

20
Adres
Maasstraat 19,
1078 HB Amsterdam

Poelier Jonker

Poelier Jonker in de Maasstaat bestaat al meer dan 45 jaar. Anno 1974 is het bedrijf opgezet door de familie Jonker en is vandaag de dag nog steeds in het bezit van de familie. Bij Poelier Jonker is de missie "het behouden van het poeliers-ambacht" en dat is te zien! Het assortiment is zeer uitgebreid; van gegrilde producten tot heerlijke salades. Daarnaast verkopen ze hier ook maaltijden en ragouts. Alle producten van poelier Jonker zijn dagvers en van de beste kwaliteit.

21
Adres
Maasstraat 16,
1078 HJ Amsterdam

Grammes

Na maar liefst 10 jaar training in de beste patisserieën in Parijs en New York, brengt Chef Maxime Papin zijn kennis en technieken naar Amsterdam. Papin kreeg al vroeg de kneepjes van het vak met de paplepel kreeg ingegoten van zijn moeder toen hij opgroeide in Frankrijk, en zette dit voort in de culinaire wereld van New York. Zijn creaties zijn dan ook allesbehalve doorsnee; het befaamde cappuccino taartje maar ook chocolade croissants, koekjes en zelfgemaakte granola.

22
Adres
Hoendiepstraat 2,
1079 LT Amsterdam

Pasteibakkerij

In het voormalig slachthuis van de Rivierenbuurt vind je vandaag de Pasteibakkerij. Ze maken hier allerlei soorten worsten, paté, spek, ham en andere chacuterie in Franse stijl. De Pasteibakkerij is vernoemd het gerecht pastei; waar paté wordt gebakken in korstdeeg. Gedurende het jaar verkoopt de Pasteibakkerij haar vaste assortiment maar tijdens de feestdagen kun je hier ook traditionele pastei gerechten kopen.

23
Adres
Maasstraat 53,
1078 HD Amsterdam

Slagerij Hergo

Slagerij Hergo is de vleesspecialist in Amsterdam. Al in 1930 begon de heer Cantor, een Duitse worstmaker, samen met zijn vrouw die uit een Amsterdamse slagersfamilie kwam, zijn slagerij met typische Duitse worstspecialiteiten. Met het motto ‘De slager met ’n koksmuts’ is Hergo uitgegroeid naar vier verschillende locaties en is zo tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Amsterdam. Met jachtworst, hausmacher, ossenworst, pekelvlees maar ook met een broodje filet americain onderscheidt Hergo zich als slagerij in het topsegment.

Kunst & cultuur
24
Adres
Pieter Aertszstraat 70,
1073 SR Amsterdam

Josilda da Conceição Gallery

Josilda da Conceição Gallery presenteert een veelzijdig programma van hedendaagse kunst, variërend van schilderkunst tot installaties. Sinds de oprichting in 2014 is het de missie van de galerie geweest om internationale artistieke praktijken te verenigen en het gesprek over diverse culturele perspectieven te bevorderen. De galerie ondersteunt opkomend talent en biedt een platform voor gevestigde kunstenaars naast opkomende stemmen, wat nieuwe gebieden voor esthetische en conceptuele reflectie cultiveert.

Interieur
25
Adres
Trompenburgstraat 22,
1079 TX Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam

Kringloop Winkel Amsterdam heeft inmiddels vier locaties in de stad. Met boeken, huishoudelijke apparaten, kleding, meubels, muziek, speelgoed en gereedschap. Kortom, alles wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten. Genoeg redenen om een middagje rond te struinen.

Representatieve winkel-/kantoorruimte in de levendige Rijnstraat te huur. De ruimte van circa 140 m² is verdeeld over de begane grond en een souterrain. De frontbreedte van circa 7 meter biedt een overvloed aan natuurlijke daglichttoetreding. Momenteel is de ruimte voorzien van een kamerindeling welke naar eigen wens eenvoudig aan te passen of te verwijderen is om een open ruimte te creëren. Tevens beschikt de ruimte over een eigen tuin met terras aan de achterzijde van maar liefst 74 m². Vanwege haar ligging, indeling en brede bestemming leent deze ruimte zicht uitstekend voor zowel consument verzorgde als zakelijke dienstverlening en detailhandel.

Gebouw
De winkel-/kantoorruimte is gebouwd in 1926 naar ontwerp van de heer G.J. Rutgers. Destijds werd de ruimte gebruikt als drogisterij door de heer F.W. Höhle.

Buitenruimte
Aan de achterzijde van de ruimte is een tuin gelegen van circa 74 m². Rondom is de tuin voorzien van een houten schutting. De tuin, welke gelegen is op het oosten, is te betreden via openslaande deuren naar het balkon en leent zich ideaal om te lunchen of borrelen.

Buurt + hotspots
De winkel-/kantoorruimte ligt in de zeer levendige Rijnstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt, in het verlengde van de Van Woustraat. De Rijnstraat is een belangrijke verbindingsweg tussen de zuidelijke Rivierenbuurt en het centrum van Amsterdam. Dit specifieke gedeelte van de Rijnstraat wordt momenteel heringericht door de gemeente Amsterdam. In de straat bevinden zich uiteenlopende soorten winkels, maar ook diverse cafés, restaurants, koffietentjes en andere voorzieningen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Recht voor de deur bevindt zich de halte van tramlijn 4, die het Centraal Station verbindt met het Amstelstation. Ook met de auto is de Rijnstraat uitstekend te bereiken via de snelweg A2 en ringweg A10 (S109 & S110).

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
•    zelfstandige winkel-/kantoorruimte
•    levendige buurt
•    grote frontbreedte van circa 7 meter
•    ruime tuin met terras
•    goede bereikbaarheid met zowel de auto als openbaar vervoer
 

Representatieve winkel-/kantoorruimte in de levendige Rijnstraat te huur. De ruimte van circa 140 m² is verdeeld over de begane grond en een souterrain. De frontbreedte van circa 7 meter biedt een overvloed aan natuurlijke daglichttoetreding. Momenteel is de ruimte voorzien van een kamerindeling welke naar eigen wens eenvoudig aan te passen of te verwijderen is om een open ruimte te creëren. Tevens beschikt de ruimte over een eigen tuin met terras aan de achterzijde van maar liefst 74 m². Vanwege haar ligging, indeling en brede bestemming leent deze ruimte zicht uitstekend voor zowel consument verzorgde als zakelijke dienstverlening en detailhandel.

Gebouw
De winkel-/kantoorruimte is gebouwd in 1926 naar ontwerp van de heer G.J. Rutgers. Destijds werd de ruimte gebruikt als drogisterij door de heer F.W. Höhle.

Buitenruimte
Aan de achterzijde van de ruimte is een tuin gelegen van circa 74 m². Rondom is de tuin voorzien van een houten schutting. De tuin, welke gelegen is op het oosten, is te betreden via openslaande deuren naar het balkon en leent zich ideaal om te lunchen of borrelen.

Buurt + hotspots
De winkel-/kantoorruimte ligt in de zeer levendige Rijnstraat in de Amsterdamse Rivierenbuurt, in het verlengde van de Van Woustraat. De Rijnstraat is een belangrijke verbindingsweg tussen de zuidelijke Rivierenbuurt en het centrum van Amsterdam. Dit specifieke gedeelte van de Rijnstraat wordt momenteel heringericht door de gemeente Amsterdam. In de straat bevinden zich uiteenlopende soorten winkels, maar ook diverse cafés, restaurants, koffietentjes en andere voorzieningen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Recht voor de deur bevindt zich de halte van tramlijn 4, die het Centraal Station verbindt met het Amstelstation. Ook met de auto is de Rijnstraat uitstekend te bereiken via de snelweg A2 en ringweg A10 (S109 & S110).

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Interview. Ontmoet de ondernemer, in deze serie Tanja Deurloo, geurexpert en parfumdesigner over geur in huis. “Je kunt geur als vierde dimensie zien in een ruimte.”

In Elias

Buurtgids rondom de Andreas Schelfhoutstraat

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?