Maak kennis met “De Roo Oly Molen”; een charmante winkel-/kantoorruimte aan de grachten.

Fraaie winkel-/kantoorruimte, bestaande uit een begane grond en een eerste verdieping, komt binnenkort in de verkoop.

Deze winkel-/kantoorruimte van circa 165 m² VVO gelegen in het centrum van Amsterdam aan het Singel 188H met uitzicht over de Torensluis. Het monumentale pand ‘De Roo Oly Molen’ kenmerkt zich door een karakteristieke voorgevel met authentieke details en historische gevelsteen.

De ruimte is gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het achterhuis. De goede plafondhoogte en fraaie pui maken het een waanzinnige ruimte voor ondernemers die in het centrum van Amsterdam zich willen huisvesten. Door de royale plafondhoogte is er een mogelijkheid om een tussenverdieping aan te leggen, wat de bruikbare oppervlakte aanzienlijk vergroot.

Naast winkel- of kantoorruimte is deze ruimte ook uitermate geschikt als showroomruimte of als praktijkruimte. Het betreft een appartementsrecht onderdeel uitmakende van een VVE bestaande uit in totaal 4 appartementsrechten gelegen op eigen grond. Naast gebruik als winkel-/kantoorruimte, is de bestemming wonen tevens toegestaan.

Bijzonderheden

  • fraaie voorgevel
  • royale plafondhoogte
  • plaatsen van tussenverdieping mogelijk
  • eigen grond
  • woon- & werkbestemming
  • vraagprijs € 1.180.000,- kosten koper

Over Grachtengordel-West
Het Singel 188 H is gelegen in het centrum van Amsterdam, aan de grachtengordel, tegenover de Torensluis. De buurt is dynamisch en rijk aan historie, met een grote diversiteit aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Op korte loopafstand bevinden zich de Dam, Westerkerk, de 9 Straatjes en de Kalverstraat, één van de bekendste winkelstraten van de stad. Tevens zijn er enkele gerenommeerde musea op loopafstand te bereiken, zoals het Anne Frank Huis.

 

 

 

Recent bekeken
Overzicht alle woningen

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?