Characteristics
Kostverlorenstraat 19C, Amsterdam
Soort
  • Kantoorruimte
Prijs
  • € 4.750,-
  • Per maand
Servicekosten
  • € 350,-
  • Per maand
Oppervlakte
  • Kantoor oppervlakte: 185 m2
  • Kantoor in units vanaf: 185 m2
Aanvaarding
  • In overleg
Energielabel
  • A+
Other provisions
Kostverlorenstraat 19C, Amsterdam

Rent Price indexation
Annually, for the first time 1 (one) year after the start date of the lease, the rent price will be indexed based on the change in the Consumer Price Index (CPI), series CPI All households (2015 = 100), as published by the Central Bureau of Statistics (CBS).

Explanation Clause NEN2580
The Measurement Instruction is based on the NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more consistent method of measurement to provide an indication of the (gross floor area/rentable floor area/usable floor area). The Measurement Instruction does not fully eliminate differences in measurement outcomes, due to, for example, differences in interpretation, rounding, or limitations in conducting the measurement.

Disclaimer Broersma Real Estate B.V.
This non-binding information has been compiled with care. Broersma Business Real Estate accepts no liability for its accuracy, nor can any rights be derived from it.

This information is not intended as an offer. By accepting the stated conditions or making an offer, whether or not deviating from it, Broersma Business Real Estate or its principals are not in any way bound, not even to make any counteroffer. Broersma Business Real Estate expressly acts only as an advisor to its principal and not as its representative. Furthermore, it is understood that between parties, legal binding can only arise after final agreement has been reached regarding all matters they intend to regulate and this agreement is additionally documented in a written agreement duly signed by both parties, with Article 3:39 of the Civil Code being applicable accordingly.

Broersma Business Real Estate B.V. is a private limited company, registered with the Chamber of Commerce under number 34121232. Broersma Business Real Estate B.V. provides all its services on the basis of the General Terms and Conditions of the NVM for professional principals Version February 2011. The general terms and conditions apply to all assignments given to it and/or the provision of all its services and products to anyone. The general terms and conditions can be sent upon request and are also available for download at www.broersma.nl. The liability of Broersma Business Real Estate B.V. is in all circumstances and towards everyone limited to the amount paid out by the professional liability insurance of Broersma Business Real Estate B.V. in the relevant case.

Floor map
Kostverlorenstraat 19C, Amsterdam
Documents
Kostverlorenstraat 19C, Amsterdam
"][/dflip]
Location
Kostverlorenstraat 19C, Amsterdam
Eten & drinken
01
Address
Van Hallstraat 268,
1051 HM Amsterdam

Back to Black

Back to Black is een koffiebar met een eigen branderij aan de Weteringstraat. Bij Back to Black wordt elk stap in het productieproces van koffie met passie en vakmanschap uitgevoerd. Vanuit hun liefde voor koffie reizen de eigenaren van Back to Black de hele wereld af op zoek naar de beste producten. Deze verkopen zij vervolgens in hun eigen zaak. Naast koffie serveren ze ook lekkere koekjes en taartjes én ze verkopen ook eigen t-shirts met mooie designs.

02
Address
Schaepmanstraat 2,
1051 JC Amsterdam

Vleesch noch Visch

Bij Vleesch noch Visch kan je legendarisch vegetarisch eten. Er wordt gekookt met eerlijke vegetarische ingrediënten die je vlees doen vergeten. De verse pita’s met huisgemaakte tzatziki of andere sauzen zal de fervente vleeseter versteld doen staan hoe lekker vegetarisch eten kan zijn. Zo hopen ze met vegetarisch streetfood een groot publiek te kunnen bereiken. Je kan hier terecht aan de Schaepmanstraat in Amsterdam, maar ze zijn ook terug te vinden op allerlei festivals.

03
Address
Van Hallstraat 97,
1051 HA Amsterdam

Ao Bar Amsterdam

De barista’s van  Ao serveren  speciale koffie’s, cocktails en sandwiches. Ao is Japans voor blauw, wat je terug ziet in het super strakke en minimalistische interieur, gekleurd in blauw wit. De koffiebonen worden gebrand door Monks Coffee Roasters. Daarnaast hebben ze een uitgebreide theekaart inclusief matcha’s en cold brews. Naast de matcha marble cake is ook de cannelé een aanrader, elegante cakejes van eieren, boter, vanille en rum uit Bordeaux.

 

04
Address
Westerstraat 266,
1015 MT Amsterdam

Café de Parel

Aan het einde van de mooie Westerstraat staat al vele jaren een lichtelijk onopvallend groen café. Het zit er al lang maar sinds kort heeft het weer nieuwe aanloop, er wordt ontzettend goed en met liefde gekookt, en heeft nog steeds de sfeer van een Jordanese bruinkroeg, en dat voel je en maakt het tot een unieke plek.

05
Address
Westerstraat 264,
1015 MT Amsterdam

The Good Companion

Gelegen middenin de Jordaan vind je The Good Companion. Duurzame vis en dagverse producten staan hier vooraan. De naam zegt het al, losjes de Engelse vertaling van ‘Het goede maatje’, en vandaar dat ze hier ook goddelijke Fish and chips verkopen die je met al je goede maten kan opeten. Maar ook oesters, mosselen en andere specialiteiten zijn hier van hoge kwaliteit.

06
Address
Van Hallstraat 65,
1051 GZ Amsterdam

De Buurman

Bij snackbar de Buurman vind je heerlijke snacks met een goed verhaal erachter. Eigenaar Yayha Amhed Faruk staat elke dag met passie in zijn zaak. Je kunt hier natuurlijk de standaard snacks krijgen, zoals kroketten en frikandellen, maar de Buurman onderscheid zich van andere snackbars door ook lekkere gerechten uit Egypte en het Midden-Oosten te serveren. Een uitblinker is de falafel gemaakt van tuinbonen; perfect knapperig van buiten en zacht van binnen.

07
Address
Tweede Nassaustraat,
1052 BJ Amsterdam

Wang’s Flavour

Wang's Flavour, gevestigd in de Tweede Nassaustraat, is een must-visit voor liefhebbers van de Zhejiang-keuken. De frisse en milde smaken van deze keuken komen terug in de originele gerechten op het menu. Hier geen typische Chinese afhaalgerechten, maar juist minder bekende nummers. Wie van pittig houdt, kan kiezen uit een selectie pikante Sichuan-gerechten. Wang's Flavour staat ook bekend om zijn fenomenale geroosterde eend. Naast dineren in het restaurant kun je hier ook bestellen.

08
Address
Westerstraat 186,
1015 MR Amsterdam

Madre

Restaurant & cocktailbar Madre is ideaal gelegen op de Westerstraat, midden in de Jordaan. Het is de Bacalar van het centrum en daarmee dus net zo een veelbelovende taqueria met verfrissende cocktails. De boodschap van Madre zit verwerkt in de naam: alles begint en eindigt bij onze mama's. Wat betreft het eten betekent dit dat het process van productie tot vork rekening houdt met de liefde van moeder natuur. Het gebruik van lokale producten uit het seizoen draagt bij aan de positieve boodschap van het restaurant en is ook te proeven, zowel in de Mexicaanse keuken als in de met limoen doordrenkte mescal cocktails. Reserveren is handig maar hoeft niet, de helft van de ruimte wordt open gehouden voor walk-in's!

09
Address
Nieuwe Willemsstraat 1-3,
1015 JH Amsterdam

Duende dos

Erik Nieuwendijk (56) en Jackie Tack (51), de bevlogen eigenaren van restaurant Dos, hebben een culinaire reis van 25 jaar achter de rug. In een tijd waarin het uitleggen van tapas nog noodzakelijk was, hebben ze nu, mede dankzij de invloed van drie Spaanse experts uit het oude Centra, gekozen voor klassieke Spaanse gerechten. Met Roberto en Jesus, samen meer dan 60 jaar ervaring in de Spaanse keuken, wordt het authentieke karakter van Dos versterkt. Dit restaurant staat dan ook synoniem voor de traditionele Spaanse keuken met gebruik van goede en eerlijke ingrediënten, bereid op een simpele en smaakvolle wijze.

10
Address
Westerstraat 182,
1015 MR Amsterdam

Café Parlotte

Mooie wijn, lekker eten, maar vooral ook de gezelligheid van samen een avond doorbrengen op een fijne plek. Dat is Café Parlotte”, zo zeggen ze zelf. Wij zien vooral een heerlijk café voor elke dag van de week waar je vanaf iets-voor-de-vijf-in-de-klok aan mag schuiven voor wijn, oesters, charcuterie, kaas en andere lekkere dingen. Je kan reserveren maar ze houden ook altijd plekjes over voor de toevallige voorbijganger want in een cafe moet je immers gewoon altijd kunnen binnenlopen!

11
Address
Tweede Tuindwarsstraat 10A,
1015 RZ Amsterdam

Bar Pif

(Bar) Pif:  is het Franse woord voor de eerste geur, de eerste kennismaking met wijn. Bij Bar Pif schenken ze levendige, authentieke wijnen die nieuwsgierige neuzen verlangend maken naar meer. Geen ingewikkeld gedoe, want ze houden het graag toegankelijk. Maar dan met topkwaliteit wijnen, met name natuurwijnen, zorgvuldig geselecteerd door hetzelfde team achter Rebelwines en Alex + Pinard. Naast wijn kun je hier ook genieten van smakelijke gerechten en kun je tot wel 03:00 uur 's nachts heerlijk smullen van uitstekende barhapjes.

12
Address
Tweede Tuindwarsstraat 12 H,
1015 RZ Amsterdam

La Fiorita

Een moderne Italiaanse keuken in het midden van de Jordaan. Goede producten en fantastisch bereid. Een tafeltje dichtbij de open keuken is aan te raden, zodat je kan zien waar al het heerlijks bereid wordt. De sfeer is gezellig en chique. Aan te raden voor een feestelijke gelegenheid of gewoon als je erg goed Italiaans wilt eten.

13
Address
Tweede Tuindwarsstraat 53,
1015 RZ Amsterdam

La Perla

Waar La Perla al aan twee kanten van de straat zit, kocht de eigenaar van de pizzeria-plus ook het naastgelegen pand van het ‘hoofdrestaurant’ waar maar liefst 33 jaar lang Burger’s Patio huisde. Die is er inmiddels niet meer maar het Italiaanse restaurant La Perla wel. Naast overheerlijke pizza’s met een goede dunne bodem maken ze hier ook andere verrukkelijke Italiaanse gerechten. Het wordt wel een van de beste pizzeria’s van Amsterdam genoemd, en je snapt waarom!

14
Address
Tweede Leliedwarsstraat 13,
1015 TB Amsterdam

Davie's Amsterdam

De broodjes bij Davies worden gevuld met huisgemaakte items zoals pastrami, gerijpte hammen of bijvoorbeeld gerookte zalm. Elk broodje heeft een ander brood dat speciaal voor Davie's wordt gemaakt door de Amsterdamse bakkerij 'Kaandorp'.  Maandelijks wordt er een speciaal broodje aangeraden afgestemd op het seizoen.

15
Address
Van Limburg Stirumstraat 115,
1051 BA Amsterdam

Cafe Beurre

Café Beurre is een laagdrempelige plek waar je zonder reservering altijd welkom bent. Het restaurant heeft een voorliefde voor groenten en boter, en gebruikt geen vlees of vis in hun gerechten. De wijnkaart is samengesteld door voormalig medewerker van Balthazar's Keuken en De Wijnwinkel, en biedt een selectie van Franse en Italiaanse wijnen tegen fatsoenlijke prijzen. Het restaurant heeft ook veel aandacht voor aperitieven en serveert een klassiek Frans hapje van radijs met zelfgemaakte boter van biologische boerderij De Beekhoeve. De menukaart wisselt regelmatig en biedt gul smakende, ongecompliceerde gerechten die uit de losse pols lijken te zijn ontstaan.

16
Address
Tweede Egelantiersdwarsstraat 9 H,
1015 SB Amsterdam

Rosario Cocina Mexicana

Bij Rosario werken ze met een kleine wisselende kaart. Ze koken gerechten uit de moderne Mexicaanse keuken, zoals ze die zelf ook het liefste koken en eten. De taco's zijn een echte aanrader. Vooral de Taco de Suadero (rundvlees met tomatensalsa), maar ook het chefsmenu van vier gangen moet je eigenlijk een keer hebben geprobeerd.

17
Address
Westerstraat 136,
1015 MP Amsterdam

Hummus Bistro D&A

Hummus Bistro D&A is opgezet door twee Israëlische vrouwen. Je kan er de hele dag door genieten van heerlijke gerechten. Begin je dag met shakshuka voor ontbijt, smul van traditionele hummus met verschillende toppings tijdens de lunch en proef vlees- of vegetarische gerechten bij het diner. Alles is mogelijk en kan de hele dag worden besteld. De traditionele hummus wordt geserveerd met pitabrood, salade en zuur, maar je kunt ook kiezen voor toppings zoals geroosterde groenten of langzaam gegaard vlees en verse kruiden.

18
Address
Nieuwe Leliestraat 83,
1015 SL Amsterdam

De Nieuwe Lelie

Bij Café De Nieuwe Lelie staat ouderwetse gezelligheid voorop. Het café fungeert als buurthuis en ontmoetingsplek voor jong en oud.

Interieur
19
Address
Tweede Hugo de Grootstraat 70,
1052 LG Amsterdam

Kringloop West

Voor mooie spullen met een zacht prijsje ben je bij Kringloop West aan het goede adres. Hier krijgen oude meubels een nieuw jasje in samenwerking met de meubelmakers van De Opwaardeerkamer. In de ruimte onder de winkel werken verschillende makers aan het upcyclen van oude spullen. Ontwerper Miguel Visser van Hellingproof tovert bijvoorbeeld een oude drumtrommel om tot een nieuwe lamp. Nog een specialiteit van deze kringloop zijn opgeknapte vintage racefietsen.

20
Address
De Wittenkade 111,
1052 AG Amsterdam

Kringloopwinkel Kerk & Buurt

Deze kringloopwinkel is gevestigd in een wel heel bijzondere locatie: de kelder van de Nassaukerk die gebouwd is in jaren ’20 stijl. Die kelder telt aardig wat vierkante meters, en zo kun je dus ook in deze kringloopwinkel alles vinden: van meubels, kleding en boeken tot speelgoed en serviesgoed.

21
Address
Marnixstraat 148,
1016 TE Amsterdam

Time&style

Time & Style is het meubelmerk van Prestige Japan Inc. Aan de Marnixstraat bevindt zich hun eerste winkel buiten Japan. Time & Style ontwerpt en produceert verschillende soorten dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals meubels, lampen, serviesgoed en handdoeken. Allen zijn een eigentijdse evolutie van traditioneel vakmanschap, waarbij de nadruk wordt gelegd op de duurzame schoonheid en de tactiele kwaliteiten van massief hout.

22
Address
Westerstraat 141HS,
1015 LZ Amsterdam

Leeelijk

Leeelijk is een prachtige antiekwinkel gelegen in het hart van de Jordaan. De winkel is perfect voor wie op zoek is naar mooie antieke meubels, zoals stoelen, tafeltjes, spiegels, krukjes, etc. De winkel is vrij groot en overaal staan spullen. Vergeet niet ver door te lopen naar achter. Er is ontzettend veel te zien en te scoren, dus neem lekker je tijd om alles te bekijken. Er is een grote diversiteit aan meubels en decoratie stukken, van klassieke stijlen tot meer moderne vintage items. De eigenaars, die vaak in de winkel aanwezig zijn, zijn zeer behulpzaam en kunnen je meer vertellen over de historie van de stukken en waar ze vandaan komen.

Boodschappen
23
Address
Tweede Hugo de Grootstraat 25,
1052 LB Amsterdam

Mitsos

Mitsos Traiterie is al bijna 30 jaar een begrip in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam als het gaat om lekker en gezond Grieks eten. Sinds 2010 wordt dit familiebedrijf gerund door de familie Polichronakis en is dit dé plek om de authentieke Griekse keuken te ontdekken. Ze kopen de Griekse en Kretaanse delicatessen direct in bij lokale telers en producenten, geselecteerd op kwaliteit en smaak. Bergthee uit Sfakiá, tijnhoning uit Kissamos, vers gebakken pita's van bakkerij Koundouraki, Kalamata olijven uit Néa Roúmata, het assortiment is gevarieerd en eindeloos.

24
Address
Tweede Hugo de Grootstraat 9,
1052 LA Amsterdam

Baked by Salvo

Baked by Salvo is de perfecte locatie voor degenen die op zoek zijn naar authentiek Italiaans gebak, broodjes, taarten, hartige gerechten en speciale koffie. Bij Salvo staat het vinden van mooie producten van lokale en Italiaanse boeren centraal. Het menu van Baked by Salvo is seizoensgebonden, waardoor er altijd iets nieuws en verrassends te proeven is. Traditionele recepten worden gecombineerd met vergeten desserts en onverwachte smaken uit Italië, waardoor er voor ieder wat wils is.

25
Address
Bentinckstraat 26,
1051 GL Amsterdam

Bella Storia

Bella Storia bestaat uit drie delen: de trattoria, de pizzeria en de alimentari. De trattoria is het restaurant, de pizzeria biedt pizza's uit de steenoven en afhaalmogelijkheden en de alimentari is een winkel met Italiaanse producten. Hier vind je parmezaan, pecorino, worst, wijn en belegde broodjes. De pizzeria serveert heerlijke burrata en pizza in Napolitaanse stijl. Met een authentieke Italiaanse sfeer en uitstekende pizza, maken ze dagelijks het deeg met een speciaal fermentatieproces voor lichtere en beter verteerbare pizza's.

In het kleinschalige woon- en werkgebouw Het Patronaat ''Onze vrouwen van Lourdes'' aan de Kostverlorenstraat in Amsterdam West is een kantoorruimte beschikbaar van circa 185 m². Het betreft een gerenoveerde kantoorruimte op de tweede verdieping welke voorzien is van een nieuwe betonlook gietvloer, geschilderde wanden, akoestisch spuitplafond, basis lightrails en nieuwe sanitair. In overleg met een nieuwe huurder wordt een pantry geplaatst, hiervoor is een stelpost beschikbaar. Daarnaast wordt in overleg met Huurder bepaald hoe de koeling en mechanische ventilatie wordt aangelegd. Kenmerkend voor deze moderne ruimte zijn de grote raampartijen, zowel aan de voor- als achterzijde en de vrije hoogte van 4 meter. Er is tevens een prachtig uitzicht op het groen van het Frederik Hendrikplantsoen. Kortom een potentieel ‘tailor made’ office voor kantoorgebruikers die zich willen onderscheiden van de reguliere kantoorgebruiker.

Gebouw
Het karakteristieke gebouw aan de Kostverlorenstraat is gebouwd in 1923. Dit pand, het oude patronaatsgebouw is genaamd: “Onze vrouwen van Lourdes”.

Buurt + hotspots
Het gebouw bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam West in de Frederik Hendrikbuurt. Op loopafstand in de Van Hallstraat zijn diverse winkels en restaurants gelegen waaronder het koffietentje Back to Black. In het nabijgelegen Bilderdijkpark is Ikaria Park een aanrader om te eten. Hier vlakbij is ook de Kinkerstraat met haar diverse aanbod aan winkel en De Ten Katemarkt. Het Westerpark is op circa vijf minuten fietsafstand gelegen. Ook hier zijn lekkere food hotspots te vinden waaronder Café-Restaurant Amsterdam. De combinatie van groen, cultuur, historie en moderne voorzieningen creëren hier een inspirerende omgeving.

Bereikbaarheid
Het object uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Via de Haarlemmerweg is de afslag S103 van de ringweg A-10 goed te bereiken. Haltes voor de buslijnen 18 en 21 en tramlijnen 3 en 5 zijn op loopafstand gelegen. Het centraal station is binnen 20 minuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
• centraal gelegen in Amsterdam West
• gerenoveerde kantoorruimte
• veel daglichttoetreding dankzij grote raampartijen
• vrije hoogte tot 4 meter
• turn-key opleveringsniveau met nieuwe keuken en sanitair
• stelpost beschikbaar voor het plaatsen van een nieuwe pantry

In het kleinschalige woon- en werkgebouw Het Patronaat ”Onze vrouwen van Lourdes” aan de Kostverlorenstraat in Amsterdam West is een kantoorruimte beschikbaar van circa 185 m². Het betreft een gerenoveerde kantoorruimte op de tweede verdieping welke voorzien is van een nieuwe betonlook gietvloer, geschilderde wanden, akoestisch spuitplafond, basis lightrails en nieuwe sanitair. In overleg met een nieuwe huurder wordt een pantry geplaatst, hiervoor is een stelpost beschikbaar. Daarnaast wordt in overleg met Huurder bepaald hoe de koeling en mechanische ventilatie wordt aangelegd. Kenmerkend voor deze moderne ruimte zijn de grote raampartijen, zowel aan de voor- als achterzijde en de vrije hoogte van 4 meter. Er is tevens een prachtig uitzicht op het groen van het Frederik Hendrikplantsoen. Kortom een potentieel ‘tailor made’ office voor kantoorgebruikers die zich willen onderscheiden van de reguliere kantoorgebruiker.

Buurt + hotspots
Het gebouw bevindt zich op een centrale locatie in Amsterdam West in de Frederik Hendrikbuurt. Op loopafstand in de Van Hallstraat zijn diverse winkels en restaurants gelegen waaronder het koffietentje Back to Black. In het nabijgelegen Bilderdijkpark is Ikaria Park een aanrader om te eten. Hier vlakbij is ook de Kinkerstraat met haar diverse aanbod aan winkel en De Ten Katemarkt. Het Westerpark is op circa vijf minuten fietsafstand gelegen. Ook hier zijn lekkere food hotspots te vinden waaronder Café-Restaurant Amsterdam. De combinatie van groen, cultuur, historie en moderne voorzieningen creëren hier een inspirerende omgeving.

Bereikbaarheid
Het object uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. Via de Haarlemmerweg is de afslag S103 van de ringweg A-10 goed te bereiken. Haltes voor de buslijnen 18 en 21 en tramlijnen 3 en 5 zijn op loopafstand gelegen. Het centraal station is binnen 20 minuten te bereiken.

Parkeergelegenheid
Parkeren is mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?