Characteristics
Jacob Burggraafstraat 216, Amsterdam
Price
  • € 1.490.000,- Kosten koper
Aanvaarding
  • In overleg
Vertrekken
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
Onderhoud
  • Intern: Goed
  • Extern: Goed
Oppervlakten & Inhoud
Woon Oppervlakte: 169 m2
Inhoud: 500 m3
Bouwjaar
2004
Voorzieningen
  • Buitenzonwering
  • Lift
  • Mechanische ventilatie
  • Tv kabel
Garages
  • Geen garage
Liggingen
  • Aan rustige weg
  • Aan water
  • In woonwijk
  • Vrij uitzicht
Parkeer faciliteiten
  • Betaald parkeren
  • Openbaar parkeren
  • Parkeervergunningen
Verwarmings soorten
  • Cv ketel
Warm water soorten
  • Cv ketel
Bestemming
  • Woonruimte
Grondsituatie
  • Eigendom belast met erfpacht
Buitenruimte
  • Geen tuin
  • Dakterras
Kadestraal
Gemeente Amsterdam
Sectie N
Nummer 4227
Milleu
  • Dakisolatie
  • Dubbel glas
Soort
  • Appartement
  • Penthouse
Floor map
Jacob Burggraafstraat 216, Amsterdam
Documents
Jacob Burggraafstraat 216, Amsterdam
Location
Jacob Burggraafstraat 216, Amsterdam
Boodschappen
01
Address
Wittenburgergracht 303,
1018 ZL Amsterdam

Frank's Smokehouse

Al meer dan twintig jaar bevindt Frank’s rokerij zich in Amsterdam, nog op dezelfde plek waar de eerste echte winkel werd geopend op de Wittenburgergracht. Al in 1984 leerde Frank forel roken in Zweden en zo werd hij gegrepen door de simpele oervorm van conserveren. Toen hij hier in Amsterdam mee verderging in zijn achtertuin werden eerst vrienden zijn klant en groeide zo uit tot een gevestigde rokerij. Als je erlangs loopt kan je de geur van de ambachtelijke gerookte vis en vlees al buiten ruiken.

02
Address
Czaar Peterstraat 118,
1018 PT Amsterdam

Enoteca Sprezzatura

Sprezzatura betekent in het Italiaans: virtuositeit, iets met speels gemak doen zodat de overtuigingskracht er vanaf spat. Enoteca Sprezzatura importeert bijzondere veelal biologische Italiaanse wijnen. De inkoop wordt gedaan bij kleinschalige wijnmakers vanuit heel Italië. Onder de naam Verkerk import wordt al meer dan 26 jaar aan de horeca geleverd. Een ware Italië-specialist dus!

03
Address
Czaar Peterstraat 137,
1018 PH Amsterdam

Fromagerie Abraham Kef

Bij Fromagerie Abraham Kef haal je de lekkerste kazen. Al in 1953 opende Abraham Kef een winkel in het centrum van Amsterdam. Als echte kaasliefhebber met buitengewone verhalen, bleek Kef een pionier op het gebied van kaas en liet hij een blijvende indruk achter.

04
Address
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

Stadsbakkerij As

Het zuurdesembrood van deze stadsbakkerij behoort tot de beste van de stad. Ooit een restaurant, maar herrezen als bakkerij in Amsterdam Oost met aan het stuur Godfather van het brood: Efraim Bolado van der Meij. De bakkerij zit een beetje verstopt, maar is absoluut een ommetje waard.

Eten & drinken
05
Address
Oostenburgergracht 75,
1018 NC Amsterdam

Coulisse

Coulisse is gevestigd in de ontvangsthal van een voormalig theater. Oprichters Simon en Tim streven naar hoogwaardige kwaliteit met een verwelkomende laagdrempeligheid, of zoals ze het zelf noemen ‘easy fine dining’. Denk aan vernieuwende gerechten als gegrilde kool met huisgemaakte miso en ingelegde rozenblaadjes of een hoofdgerecht van spitskool 'taco's' met gegrilde maitake-paddenstoelen. Geniet van een uitgebreid menu terwijl je bent omringt door kunst en design. Coulisse heeft sinds April 2023 een Michel ster.

06
Address
Oostenburgergracht 185,
1018 ND Amsterdam

Hummus Bistro D&A

Hummus Bistro D&A is opgezet door twee Israëlische vrouwen. Je kan er de hele dag door genieten van heerlijke gerechten. Begin je dag met shakshuka voor ontbijt, smul van traditionele hummus met verschillende toppings tijdens de lunch en proef vlees- of vegetarische gerechten bij het diner. Alles is mogelijk en kan de hele dag worden besteld. De traditionele hummus wordt geserveerd met pitabrood, salade en zuur, maar je kunt ook kiezen voor toppings zoals geroosterde groenten of langzaam gegaard vlees en verse kruiden.

07
Address
Kattenburgerstraat 5,
1018 JA Amsterdam

Pension Homeland

Pension Homeland biedt niet alleen een heerlijke overnachtingsplek in het centrum, maar ook verrukkelijk eten. Chef Jerrey staat bekend om zijn zelfgemaakte charcuterie, zoals salami's. Geniet van kraakverse vis van De Goede Vissers en hun eigen bier, zoals de Jerrey triple. Het restaurant heeft een retro lunchroom/living room sfeer met een cool esthetisch tintje. Met uitzicht op het marineterrein via grote glasramen voelt het als een stadsontsnapping met een Amsterdams accent. Ze serveren royale porties van heerlijke klassieke gerechten en brouwen hun eigen bier, naast een selectie natuurlijke en klassieke wijnen.

08
Address
Zeeburgerstraat 4,
1018 AG Amsterdam

Burritos Anonymous

Bij Burritos Anonymous geloven ze dat geluk door de maag gaat.De onweerstaanbare creaties combineren verse groenten, smakelijke rijst, knapperige bonen, gesmolten kaas en een zachte bloemtortilla. Maar dat is niet alles! Een complete burrito-maaltijd omvat ook tortillachips met zure room en hete saus, altijd inbegrepen. Kies uit kip, rund, gehakt, pulled pork of een vegetarische variant. Bezoek de winkel voor deze smaakexplosie en ontdek ook de heerlijke hete sauzen en zelfgemaakte guacamole.

09
Address
Conradstraat 471,
1018 NE Amsterdam

VRR

In het Voormalig Rosa & Rita zit VRR (vandaar de naam), samen met Stadsbakkerij As. Het is opgericht door de eigenaren van Hotel de Goudfazant. Het restaurant in deze oude loods biedt pure gerechten met veel Hollandse ingrediënten, maar toch allemaal net verrassender en bijzonderder dan we ze gewend zijn. Het restaurant heeft een chique doch casual sfeer, waardoor je ook gewoon lekker aan de bar kan aanschuiven voor een wijntje. En wat voor wijntje! De wijnkaart is heel goed, en biedt veel keus.

10
Address
Czaar Peterstraat 174,
1018 PX Amsterdam

Mondo Mediterraneo

Voor de lunch en avondeten. Deze traiteur en ristorantino kookt de authentieke landelijke Mediterraanse keuken. Je kan hier informeel lekker een hapje eten naast de open keuken, waardoor je een kijkje krijgt in hoe deze heerlijke gerechten bereid worden. Ook kan je de gerechten meenemen naar huis om thuis te genieten van een beetje mediterraanse sferen.

11
Address
Funenkade 7,
1018 AL Amsterdam

Brouwerij 't IJ

Brouwerij 't IJ is een bier brouwerij gevestigd in een oud badhuis en is goed te herkennen, omdat deze naast de molen De Gooyer ligt. Ze maken speciaalbieren en deze zijn gewoon gemaakt van Amsterdams leidingwater. Het begon ooit als een kleinschalige ambachtelijke bierbrouwerij met twee soorten bier, maar inmiddels heeft het merk ook bekendheid gekregen buiten Amsterdam en heeft het assortiment zich flink uitgebreid. Proef bijvoorbeeld de bekende 'natte', 'zatte' en IJwit of probeer één van de seizoenbieren; zoals 'PaasIJ' of 'IJndejaars'. De brouwerij heeft ook een proeflokaal en een groot zonnig terras met een aanlegsteiger.

12
Address
Dapperstraat 1,
1093 BK Amsterdam

Café Wu

Café Wu is een moderne bistro, geïnspireerd door de Chinese keuken en cultuur. Timo de Beurs (voorheen slagerij de beurs) serveert spannende gerechten van klassiek Chinees tot een vrije interpretatie hiervan met Europese technieken en producten. Op de wijnkaart van Chi Ling Wu (voorheen o.a. Scheepskameel) staan Europese wijnen met nadruk op Frankrijk, Duitsland en Italië.Café Wu hanteert zowel een vijf-gangenmenu als een beknopt á la carte-menu. Naast goed eten en fijne wijn is er ook bijzondere aandacht voor muziek, met een belangrijke rol voor elegant vinyl en tape.

13
Address
Dapperstraat 4,
1093 BT Amsterdam

Best döner

Hasan Karaca staat sinds 1990 met zijn kraam op de Dappermarkt in Amsterdam-Oost. Eerst verkocht hij allerlei verschillen producten totdat hij in 2003 besloot te beginnen met een kebabkraam. Dat was een goede beslissing want zijn heerlijke broodjes en wraps sloegen aan bij de bezoekers van de markt. Inmiddels heeft Hasan een grote groep vaste klanten die wekelijks een hapje bij hem komen halenHet geheim voor zijn ultieme kebab schuilt in de hoge kwaliteit van de ingrediënten. Hasan kookt alleen maar met 100% lamsvlees en voegt hier zijn ook een speciaal kruidenmengsel aan toe.

14
Address
Kattenburgerstraat 5,
1018 JA Amsterdam

Scheepskameel

Op het voormalige marineterrein, in een fantastisch gebouw,  is dit goede restaurant gevestigd. In de zomer zit je hier heerlijk aan het water. Ze wisselen de kaart regelmatig waardoor je altijd voor nieuwe verassingen staat. Klassieke Europese bereidingen op verschillende manieren. De kaart is ingedeeld in Rauw (vis, vlees, fruits de mer), Groente (verschillende bereidingen), Vis / Vlees, Kaas en Desserts. De uitgebreide en uitstekende wijnkaart is samengesteld met alleen maar Duitse wijnen. De wijnen zijn tevens te koop via de (online) winkel Wijnkameel. De service is, net zoals het zuster restaurant Rijsel, uitstekend.

15
Address
Kadijksplein 9,
1018 AC Amsterdam

A Tavola

Italiaanse keuken met gerechten gebaseerd op klassieke familierecepten. De wortels van A Tavola liggen in Palomonte, een klein dorpje in de provincie Salerno, een vruchtbaar gebied doordat het op vulkanische grond ligt. Ze koken hier op gevoel, volgens de koks hier is dat de basis voor puur, traditioneel Italiaans eten. Ambacht en kwaliteit staan voorop en dat proef je. Verse producten, met aandacht bereid.

16
Address
Dapperstraat 12HS,
1093 BV Amsterdam

Boi Boi

Boi Boi is een gezellige plek dicht bij de bruisende Dapper Market. Strijk neer in in de hippe tent, geniet van de met graffiti bespoten decoraties en neem de tijd voor de smaakvolle gerechten. De Thaise keuken is niet alleen smaakvol en bijzonder door de Laotiaanse twist, maar ook nog eens vers en gezond.

17
Address
Kadijksplein 4,
1018 AB Amsterdam

Sotto Pizza

Sotto Pizza is één van de top 10 Italiaanse restaurants in Amsterdam. Het restaurant opende haar deuren in 2021, maar is sindsdien een begrip onder de pizza-liefhebbers. De diverse keuze is een weergave van de kundigheid van de koks, maar hun klassieke Margherita is onverslaanbaar. Het interieur heeft iets weg van een moderne Spaanse tapasbar, met een fijne sfeer. Je kan bij Sotto uitgebreid tafelen of snel een pizza eten aan de bar. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk.

18
Address
Dapperstraat 147,
1093 BS Amsterdam

Naskip

In 1962 begon de grootmoeder van de huidige eigenaren in Nederland haar heerlijke gemarineerde kip te verkopen. Met al meer dan 50 jaar succes in Suriname, staat Naskip bekend om kwaliteit, smaak, service en redelijke prijzen. De naam komt van de familieachternaam Nassy en het Amsterdamse 'nassen'.  De producten zijn volledig afgestemd op de Surinaamse smaak, bereid met verse ingrediënten en 100% plantaardige vetten. Populaire gerechten als fried chicken, french fries en gekookte maiskolven zijn hier te vinden.

19
Address
Entrepotdok 8,
1018 AD Amsterdam

Restaurant Entrepot

Dit restaurant zit, (verrassend genoeg) gevestigd op het Entrepotdok. Een van de mooiste stukjes Amsterdam, prachtige grachten maar haast onaangeraakt door toeristen. Het restaurant zit in een van de oude pakhuizen en de veel van het eten op de kaart is bereid op open vuur. De wijnkaart is ook uitstekend en het restaurant is ruim en heel gezellig. Goede service en heerlijk eten en drinken.

20
Address
Rapenburgerplein 1,
1011 VA Amsterdam

Café Scharrebier

Café Scharrebier is een erkend proeflokaal van Brandbieren en lid van de Amsterdamse Brandslang. Maak kennis met het unieke karakter van elk van de Brand bieren in ons Brand Proeflokaal. Alle kasteleins zijn bij Brand op de brouwerij geweest, waar ze persoonlijk zijn meegenomen in de kunst van het brouwen. Scharrebier is een perfect Amsterdamse bruincafé waar je altijd terecht kan voor een goede portie gezelligheid. Uitkijkend op de Nieuwe Herengracht kan je hier heerlijk mensen kijken.

Kunst & cultuur
21
Address
Nieuwevaart 200,
1018 ZN Amsterdam

Galerie Franzis Engels

Op een steenworp afstand van het Centraal Station kun je Galerie Franzis Engels vinden. Een galerie voor hedendaagse kunst met wel vier verdiepingen. Op de bovenste verdieping worden zowel solo- als thematische tentoonstellingen gehouden. De drie benedenverdiepingen en de tuin tonen frisse en verrassende werken uit het galeriearchief van nationale en internationale kunstenaars.

22
Address
Kattenburgerplein 1,
1018 KK Amsterdam

Scheepvaartmuseum

Ontdek de scheepvaart en de maritieme geschiedenis van Nederland in het scheepvaartmuseum. Het museum ligt in het water aan het oosterdok, vroeger werd dit gebouw gebruikt als pakhuis voor de opslag van scheepsuitrusting en kanonnen toen Amsterdam nog de grootste haven ter wereld was. De collectie bevat schilderijen, scheepsmodellen, kaarten en wapens. Het is het op een na grootste maritieme museum ter wereld. In het water voor het museum ligt een replica van het VOC-schip ‘Amsterdam’. In de tongewelven onder de binnenplaats werden vroeger duizenden liters water opgeslagen om de scheepsliederen te voorzien van water onderweg.

23
Address
Plantage Kerklaan 38-40,
1018 CZ Amsterdam

Artis

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, het werd in 1838 opgericht met het doel om de natuur dichter bij de mensen te brengen. Het begon klein als een tuin met vijver en een wintertuin en in de loop der jaren kwamen er steeds meer gebouwen dieren en bomen bij. Vandaag de dag zijn er meer dan 900 verschillende diersoorten te bewonderen waaronder ook enkele bijzondere diersoorten zoals de algazellen, de witstaartgnoes en de margay. Je kan een hele dag zoet zijn in Artis. Waan je bijvoorbeeld in een tropisch klimaat, bewonder bijzondere vissensoorten en lach om de aapjes op de apenrots.

24
Address
Oosterdok 2,
1011 VX Amsterdam

Nemo

Museum Nemo is misschien wel het verrassendste en leukste museum dat Amsterdam te bieden heeft. Nemo is een sciencemuseum maar op een hele speelse manier. Je kan allerlei natuurkundige en scheikundige dingen uittesten, zelf doen, bekijken en een hele boel leren. Voor jong en oud is dit museum een groot plezier. Tip: Ga in de zomer op het dak van Nemo wat drinken en kijk uit over het IJ en Amsterdam!

Interieur
25
Address
Zeeburgerpad 26 BG,
1019 AA Amsterdam

Fortune Flea

Elke zaterdag en zondag is de Vintage interieurwinkel van Zoë open op het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost, gepositioneerd in een gave oude loods aan het water. De creatieve eigenaresse van Fortune Flea is alleen in de weekenden open om een eenvoudige reden: de rest van de tijd is ze op treasure hunt in Frankrijk of België. Naast de winkel maakt Fortune Flea goed gebruik van Instagram als platform om te inspireren en verkopen. Mocht je op de Instagram pagina langs een item kopen dat je absoluut wilt hebben, dan kan je simpelweg reageren door middel van een privé berichtje. Dit betekent dat de verkoop dus altijd doorgaat!

The Modern Warehouse - Timeless and comfortable living. The apartment of approximately 169 m² on Jacob Burggraafstraat is located on the fifth and top floor of this modern warehouse. The building, completed in 2004, features an elevator and excellent insulation (energy label A+). This tasteful apartment has a width of almost 16 meters and a ceiling height of 2.96 meters, giving all rooms a spacious layout. The large windows, from floor to ceiling, enhance the sense of space. For many, this is an ideal apartment thanks to its generous, single-level living with an elevator, its waterfront location, and its ample outdoor space. Perfect for anyone who wants to live comfortably in the tranquility of the city center.

Tour
Entrance
The building's entrance is centrally located, with elevators on either side that go to the top floor, enabling fully single-level living. The apartment has a spacious hall with ample room for a wardrobe.

Living and cooking
The living area is approximately 90 m² and features three French doors leading to the sunny terrace. The abundance of glass and the ceiling height of 2.96 meters enhance the room's sense of space.
A wall of cabinets has been placed in the living room to make the kitchen feel more intimate. If one prefers a completely open kitchen, this requires only a small adjustment. The understated and timeless Bulthaup kitchen has a simplistic yet elegant look that never goes out of style. The kitchen is finished in a light color scheme and equipped with built-in appliances such as a fridge/freezer combination, dishwasher, oven, combination microwave, gas stove, and extractor hood.
Next to the kitchen is the utility room, perfect for extra storage and perhaps a second fridge or wine cooler. There is also a room with the central heating system and connections for a washing machine and dryer.

Sleeping and bathing
The home features two bedrooms, both adjacent to the terrace. The master bedroom is approximately 25 m², providing ample space for a double bed, wardrobe, and an extra sitting area or dressing table. The second bedroom currently serves as a study/guest room but can also be used as a fully functional bedroom. The bathroom has a subtle appearance with timeless gray and white tiles. It includes a walk-in shower, sink, and toilet. The faucets from the brand Vola are designed by Arne Jacobsen. Additionally, there is a separate guest toilet.

Outdoor space
The idyllic terrace is unique and spans the full width of the apartment. It is accessible from both the living room and the bedrooms. This sunny terrace is spacious, with enough room for lounge chairs and a dining table, making it feel like a garden with a beautiful view over the water. Its southern orientation ensures a sun-drenched outdoor space of approximately 43 m².

Neigbourhood guide
This is living in a unique and peaceful part of the Center, on the delightful quiet Wittenburgereiland. Despite being situated on a tranquil street, all amenities are within easy reach; for your daily needs, you can visit Albert Heijn, the shopping center "Brazilië", the lively Dappermarkt, and the charming Czaar Peterstraat. Cozy cafes and restaurants are within walking distance, including well-known names like Brouwerij 't IJ, Hanneke's Boom, and Pension Homeland at the Marineterrein. Cultural attractions such as the Scheepvaartmuseum, Artis Zoo, the Stopera, and Theater Carré are just minutes away. Additionally, the Nieuwe Oostenburg area offers a vibrant and emerging neighborhood with creative spaces and trendy hotspots.

Details
• Living area approximately 169 m²
• South-facing terrace of 43 m²
• Electric sunshade
• Leasehold bought off until October 1, 2052
• Application for perpetual lease (AB 2016) is arranged (canon payment)
• Energy label A+
• Storage in the basement
• Common bicycle storage
• HOA fees €344.68 per month
• Non-resident clause will be included in the purchase agreement
• Fixed notary: Mol Notariaat

This information has been compiled with due care. However, we do not accept any liability for any incompleteness, inaccuracy, or otherwise, or for the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative only.
The Measurement Instruction is based on NEN2580. The Measurement Instruction is intended to apply a more uniform method of measuring to provide an indication of the usable surface area. The Measurement Instruction does not completely exclude differences in measurement outcomes, for example, due to interpretation differences, rounding, or limitations when performing the measurement.

The Modern Warehouse
Timeless and comfortable living. The apartment of approximately 169 m² on Jacob Burggraafstraat is located on the fifth and top floor of this modern warehouse. The building, completed in 2004, features an elevator and excellent insulation (energy label A+).
This tasteful apartment has a width of almost 16 meters and a ceiling height of 2.96 meters, giving all rooms a spacious layout. The large windows, from floor to ceiling, enhance the sense of space.
For many, this is an ideal apartment due to its generous, single-level living with an elevator, its waterfront location, and ample outdoor space. Perfect for anyone who wants to live comfortably in the tranquility of the city center.

Design vision
The apartment building from 2004 has a stylish appearance that references the warehouses of yesteryear. A unique detail is that the building stands on two sides in the water. The building houses 70 apartments, 9 penthouses, and 40 parking spaces in the basement, accessible via a parking lift.
The architecture is inspired by old warehouses, such as the nearby VOC warehouse. Calm facade images and a monolithic, monochrome design define the building’s identity. Windows, doors, and terrace openings create a repetitive rhythm in the continuous walls.
From the entrance, all residents have access to a terrace by the water. The apartments themselves feature a spacious sunroom or a large rooftop terrace. They are designed so that the layout can often be determined by the resident.

Entrance
The building’s entrance is centrally located, with elevators on either side that go to the top floor, enabling fully single-level living. The apartment has a spacious hall with ample room for a wardrobe.

Living and cooking
The living area is approximately 90 m² and features three French doors leading to the sunny terrace. The abundance of glass and the ceiling height of 2.96 meters enhance the room’s sense of space.
A wall of cabinets has been placed in the living room to make the kitchen feel more intimate. If one prefers a completely open kitchen, this requires only a small adjustment. The understated and timeless Bulthaup kitchen has a simplistic yet elegant look that never goes out of style. The kitchen is finished in a light color scheme and equipped with built-in appliances such as a fridge/freezer combination, dishwasher, oven, combination microwave, gas stove, and extractor hood.
Next to the kitchen is the utility room, perfect for extra storage and perhaps a second fridge or wine cooler. There is also a room with the central heating system and connections for a washing machine and dryer.

Sleeping and bathing
The home features two bedrooms, both adjacent to the terrace. The master bedroom is approximately 25 m², providing ample space for a double bed, wardrobe, and an extra sitting area or dressing table. The second bedroom currently serves as a study/guest room but can also be used as a fully functional bedroom.
The bathroom has a subtle appearance with timeless gray and white tiles. It includes a walk-in shower, sink, and toilet. The faucets from the brand Vola are designed by Arne Jacobsen. Additionally, there is a separate guest toilet.

Buitenruimte
Het terras is uniek en strekt zich uit over de volle breedte van het appartement. Het is toegankelijk vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamers. Dit zonnige terras is royaal, met voldoende ruimte voor ligstoelen en een eettafel, waardoor het aanvoelt als een tuin met prachtig uitzicht over het water. De ligging op het zuiden zorgt voor een zonovergoten buitenruimte van circa 43 m².

Neighborhood guide
This is living in a unique and peaceful part of the Center, on the delightful quiet Wittenburgereiland. Despite being situated on a tranquil street, all amenities are within easy reach; for your daily needs, you can visit Albert Heijn, the shopping center “Brazilië”, the lively Dappermarkt, and the charming Czaar Peterstraat. Cozy cafes and restaurants are within walking distance, including well-known names like Brouwerij ‘t IJ, Hanneke’s Boom, and Pension Homeland at the Marineterrein. Cultural attractions such as the Scheepvaartmuseum, Artis Zoo, the Stopera, and Theater Carré are just minutes away.

Accessibility
The property is easily accessible via various highways and public transportation. Public transport is convenient, and by car, there is excellent access to the A10 ring road via the IJ and Piet Hein tunnels. The central station is a five-minute bike ride away.

Parking
Parking is available through a permit system on public roads (permit area Centrum 4). With a parking permit for Centrum 4, you can park within Centrum 4. A residential parking permit costs €186.29 for 6 months. Currently, there is a waiting period of 6 months for this permit area. A second parking permit is not possible in this area. (Source: Municipality of Amsterdam, June 2024).

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?