Characteristics
Bonairestraat 62H, Amsterdam
Price
  • € 880.000,- Kosten koper
Aanvaarding
  • In overleg
Vertrekken
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
Onderhoud
  • Intern: Uitstekend
  • Extern: Goed
Oppervlakten & Inhoud
Woon Oppervlakte: 95 m2
Tuin Oppervlakte: 48 m2
Inhoud: 256 m3
Bouwjaar
1930
Voorzieningen
  • Schuifpui
  • Tv kabel
Garages
  • Geen garage
Liggingen
  • Aan rustige weg
  • In woonwijk
Parkeer faciliteiten
  • Betaald parkeren
  • Parkeervergunningen
Verwarmings soorten
  • Cv ketel
Warm water soorten
  • Cv ketel
Bestemming
  • Woonruimte
Grondsituatie
  • Eigendom belast met erfpacht
Buitenruimte
  • Achtertuin
Kadestraal
Gemeente Sloten noord-holland
Sectie M
Nummer 1910
Milleu
  • Dubbel glas
  • Volledig geisoleerd
Soort
  • Appartement
  • Benedenwoning
Floor map
Bonairestraat 62H, Amsterdam
Documents
Bonairestraat 62H, Amsterdam
Location
Bonairestraat 62H, Amsterdam
Interieur
01
Address
Baarsjesweg 276 H,
1058 AD Amsterdam

Cocoon house Amsterdam

Cocoon house Amsterdam is de plek waar je 20e-eeuwse antiek, designstukken en kunst ontdekt. De focus ligt op unieke en goed ontworpen stukken die gebruikt kunnen worden om stijlvolle en individuele interieurs te creëren. De verzamelaar, Sander van Eyck, is interieur- en productontwerper. Hij heeft zijn eigen collectie meubels en verlichting onder de naam: 'Made by Sander'.

02
Address
Derde Kostverlorenkade 35,
1054 TS Amsterdam

Studio 3000

Studio 3000 is een multifunctionele creatieve ruimte. De studio is opgericht in 2020 door Nurcan Tuzkapan en is gevestigd lang de Derde Kostverlorenkade. In de studio worden design meubels getoond, verkocht en verhuurd. Naast vintage designmeubels vind je hier ook een fotografiestudio. Op haar instagramkanaal houdt Nurcan haar volgers op de hoogte van haar nieuwste vondsten en geplande event. Als je geïnteresseerd bent in creatieve projecten en design, is het zeker aan te raden om het platform van Nurcan in de gaten te houden.

03
Address
Baarsjesweg 208,
1057 HT Amsterdam

The BirdTsang

The BirdTsang is een jonge keramiek studio gevestigd aan de Baarsjesweg die unieke en handgemaakte ontwerpen maakt. The Bird Tsang wordt gerund door kunstenaars Robin de Vogel & Johannes Tsang, die zich focussen op de samenwerking met innovatieve chef-koks om unieke en op maat gemaakte ontwerpen te creëren die een eetervaring complimenteren en verhogen met onderscheidend en duurzaam keramisch servies.

04
Address
Amstelveenseweg 39,
1054 MC Amsterdam

Eginstill

Eginstill is een bijzonder collectief, gespecialiseerd in interieurdesign. Het grote team aan leden, van ambachtsmannen tot aan de creatief leider Frans Pahlplatz, voorziet enthousiastelingen van workshops waarin alle interieur wensen waar kunnen worden gemaakt. Deze processen worden zo duurzaam mogelijk gemaakt, door het gebruik van recyclebare materialen zoals staal en hout van een familiebedrijf in Finland. Eginstill wil het liefste alle projecten zo uniek maken als hun klanten en dit doen ze met passie. Ook voor de lekkere bak koffie kan je hier goed terecht en er is genoeg om tijdens het nuttigen naar te kijken!

05
Address
Amstelveenseweg 2,
1075 XH Amsterdam

DIS Studio

DIS Studio is een designbureau, interieurwinkel en showroom in één. DIS Studio is opgezet door Daniela Germone en Dis Abhelakh. Zij werkten beide voor het Italiaanse interieurmerk Boffi en zijn sinds 2004 samen eigenaar van een eigen studio in Amsterdam. Je kunt bij DIS Studio terecht voor interieusdesign voor je hele huis; van keukens tot stoelen tot tafellampen. Hoewel Daniele en Dis graag werken met strakke Italiaanse designs en natuursteen worden kleine imperfecties niet vermeden. Volgens hen zorgen juist die kleine imperfecties voor een warme en huiselijke sfeer. In de showroom van DIS Studio worden uitsluitend producten getoond van Italiaanse merken. Het is ook de enige plek in Nederland die producten van het merk Boffi verkoopt.

Eten & drinken
06
Address
Rhijnvis Feithstraat,
1054 TT Amsterdam

De Figurantenbar

Een buurtkroeg zoals die hoort te zijn; fijne bediening, leuke mensen, lekkere wijntjes en veel gezelligheid. Met de buurtbewoners voetbal kijken, aan een popquiz meedoen of naar livemuziek luisteren. Het aanbod is divers en gezellig.

07
Address
Postjesweg 98,
1057 EG Amsterdam

Mundi

Bij Mundi in Amsterdam-West komt alles samen: goede koffie, wijnen voor in de avond en een gezellige plek om te werken of te kletsen. Gelegen aan de Kinkerstraat, biedt Mundi een diversiteit aan bezoekers, van freelancers met laptops tot mensen die voor een sterke bak koffie komen. De koffie van Five Ways is krachtig en pittig, ook beschikbaar voor thuis. De roze bank met speelhoek maakt het kindvriendelijk, terwijl dagelijks lekkers van Ulmus en een selectie natuurwijnen de ervaring compleet maken. Mundi is elke dag open van 08:00 tot 16/17 uur.

08
Address
Hoofdweg 141,
1057 CN Amsterdam

Restaurant Felperlaan

Recent heeft Restaurant Felperlaan zijn deuren geopend in de Baarsjes. De eigenaren zijn bekend van Café Mundi. Eigenaresse Lila, en haar partner Benten willen kunstenaars uit de buurt de mogelijkheid bieden om hun kunst te exposeren. Het restaurant is een bruisende buurtstek met de focus op goed eten en een toegankelijke sfeer. Het dagmenu, seizoensgebonden en geprijsd tussen de 39 en 49 euro, wordt om de drie à vier weken vernieuwd. Daarnaast biedt het restaurant een (borrel)hapjeskaart met vaste items zoals oesters, huisgemaakte paté (ook vegetarisch) en diverse vegetarische gerechten. De keuken combineert invloeden uit Zuid-Frankrijk, Noord-Italië en Spanje.

09
Address
Overtoom 558,
1054 LN Amsterdam

Schuurmanoomkensgrassotti

Bij  Schuurmanoomkensgrassotti serveren ze heerlijke koffie van whitelabelcoffee en smakelijke hapjes. Ze hebben een geweldige selectie gebak, zoals de taart met frambozen glacé en de chocolademiso-koek. Ook hebben ze een lunchmenu met een mooie variëteit aan natuurlijke wijnen om van te genieten.

10
Address
Postjesweg 1,
1057 DT Amsterdam

Daalder

Zijn Indonesische roots en Aziatische invloeden kruiden de inventiviteit van chef Huwaë. Hij schuwt allerminst de contrasterende smaken. Het talent van deze chef ligt in de harmonie die hij bereikt met dergelijke associaties. Soms is hij iets klassieker, zoals met een perfect gegaarde langoustine waarbij een botersaus komt die is verrijkt met champagne, appelsien en Grand Marnier. Subtiel, intens, explosief. Helemaal Dennis Huwaë. Daalder heeft 1 Michelin ster.

11
Address
Wilhelminastraat 153HS,
1054 WC Amsterdam

Pizza Project

Het begon met een pizzaoven in hun achtertuin. Elke vrijdag stond er een rij voor hun woning met vrienden en familie die een pizza kwamen halen. Inmiddels hebben Idske en Bas twee vestigingen en een foodtruck. Het geheim? Het deeg 48 uur laten rijzen waardoor de bodem luchtig wordt en de pizza minder zwaar op de maag ligt. In het weekend worden er ook broodjes voor de lunch geserveerd.

12
Address
Overtoom 515,
1054 LN Amsterdam

Adam

Alle gerechten zien er fraai uit, zonder overdreven gedoe. Ook de smaken doen zich gelden: eerlijk, spannend en in balans. Al snel in ons menu komen we een topper tegen: perfect gegaarde griet met een fris-ziltige oestervinaigrette, komkommerlinten, amandelcrème, een bite van gefrituurde vishuid en een saus van nori. Even tongstrelend: een perfect stukje lam van de Big Green Egg, bereid met chorizo en geserveerd met twee heerlijke sauzen.’

13
Address
Overtoom 445,
1054 KG Amsterdam

Focacceria

De Italiaanse Valeria Lucente vindt de Italiaanse restaurants in Amsterdam verrassend goed, maar ze heeft wel heimwee naar de smaken van thuis. Vooral de focaccia uit haar streek. Dit delicate platbrood, ongeveer twee centimeter dik, is luchtig, vettig en zo zacht als een wolk. In tegenstelling tot focaccia uit andere Italiaanse regio's heeft de genovese-variant geen knapperige, maar een zachte bovenkant. Dit komt door voor het bakken het deeg te bestrijken met olijfolie, water en zout. Vooral in Genua wordt focaccia genoten bij elk eetmoment en dat kan nu dus ook in Amsterdam.

14
Address
Lootsstraat 5,
1053 NT Amsterdam

Eetcafé Meo’s Colosseum

Bij het Surinaams-en Caribische Eetcafé Meo’s Colosseum kan je elke dag vanaf 04.00 uur 's ochtends tot 10.30 uur 's avonds terecht en op zaterdag tot 05.00 uur (en soms nog langer). Ze staan altijd voor je klaar wanneer andere eetgelegenheden gesloten zijn met lekkernijen als nasi, bami, pom, of moksi alesi. Op vrijdag en zaterdag zijn er ook barbecue gerechten en huisgemaakte friet. Krijg je er nog geen genoeg van? Binnenkort zijn ze 24 uur geopend.

15
Address
Wilhelminastraat 109,
1054 WB Amsterdam

Barrica

Bij Barrica kan je terecht voor wijn en eten. Je begeeft je hier in Mediterrane sferen met een Italiaanse en Spaanse wijn- en menukaart én het warme, gezellige interieur. Je kan kiezen voor shared dining met een soort mix tussen tapas en antipasti. Zo kan je van alles wat proeven, van burrata en lasagne tot kabeljauw in tomatensaus. Een sfeervol restaurant met goede wijnen en heerlijk eten.

16
Address
Witte de Withstraat 10,
1057 XV Amsterdam

Meneer de Wit heeft Honger

In 2015 opende Meneer de Wit heeft Honger; een restaurant met een huiselijke sfeer en heerlijk eten. Chef Simo Bouabgha leerde koken van zijn oma in het zuiden van Marokko en houdt van het eten dat de moeders rondom de Middellandse zee met alle liefde, geduld koken. Het menu bestaat uit seizoensgebonden gerechten met deze verfijnde en warme smaken, vaak gebaseerd op groente maar er is ook duurzaam vlees, gevogelte en vis.

17
Address
Jan Pieter Heijestraat 76,
1053 GS Amsterdam

Wakuli

Wakuli ontleent aan het Swahili-woord 'wakulima', wat boer betekent. Hier vind je kwaliteitskoffie die op duurzame wijze is verkregen tegen betaalbare prijzen.  Ze halen hun bonen bij kleinschalige boeren die groene productie produceren en roosteren ze op de beste manier mogelijk voor maximale smaak. Je kunt hier alle gebruikelijke koffiesoorten krijgen, evenals heerlijke ijskoffie en nitro cold brew. Last but not least, hebben ze een aantal zoete en hartige lekkernijen beschikbaar, van empanadas tot broodjes en croissants.

18
Address
Jan Pieter Heijestraat 146,
1054 MK Amsterdam

Gitane

Angelo Kremmydas, zowel chef als eigenaar, kookt enkel met de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten. Het menu weerspiegelt zijn visie en biedt een bescheiden en verfijnde selectie eigentijdse à la carte-gerechten. Hier geen ingewikkelde setmenu's; in plaats daarvan heb je de vrijheid om precies te bestellen waar je op dat moment naar verlangt. Angelo's mediterrane achtergrond schittert in elk gerecht. Naast het smaakvolle menu is er een uitgebreide wijnkaart.

19
Address
Jan Pieter Heijestraat 121,
1054 ME Amsterdam

Flo's Appetizing

Bij Flo's Appetizing ben je aan het juiste adres voor handgemaakte Amerikaanse bagels. Eigenaresse Heather Eddy maakt elke dag met passie de meest verse bagels met gevarieerde toppings voor je klaar. Favoriet is de pastrami of gegrilde kaas en ei.

20
Address
Eerste Helmersstraat 174H,
1054 EK Amsterdam

Mr. Gyoza

Het restaurant biedt naast de traditionele varkensvlees gyoza ook vegetarische en veganistische opties, waaronder roze bietengyoza. Daarnaast staan er verschillende bijgerechten en desserts op de kaart, zoals gefrituurde kip, ramen noedels en groene thee ijs. Het interieur van Mr. Gyoza is modern en gezellig, met een open keuken waar je de koks aan het werk kunt zien.

 

 

21
Address
Balboastraat 15hs,
1057 VS Amsterdam

Rotishop Gieta

Sinds 2008 is Rotishop Gieta een opmerkelijk begrip in de buurt, waar generatiesoude familie-recepten de basis vormen voor hun heerlijke gerechten. Gieta, die velen bij naam kent, verwelkomt een gevarieerde klantenkring voor roti, bara en bami. Met trots rolt Gieta nog steeds haar eigen roti, omdat handgemaakt naar haar mening altijd het beste is.

Boodschappen
22
Address
Van Spilbergenstraat 2,
1057 RG Amsterdam

Toni's

Na het succes van  Felperlaan en Mundi wagen eigenaren Benten en Lila zich aan Toni's een nieuwe broodjeszaak waar je dagelijks kunt genieten van sterke koffie en verse belegde broodjes. Toni's is niet alleen een broodjeszaak maar ook een winkel voor verse producten, geïnspireerd door het restaurant Roscioli in Rome. Hoewel koffie een belangrijk element is, staat de focus op luxe broodjes, maaltijdsalades en soepen die iets bijzonders bieden. Denk aan het tonijnsaladebroodje met ingelegde zuur of het vegetarische Caponatabroodje met een zoetzure Siciliaanse ratatouille.

23
Address
Overtoom 444,
1054 JW Amsterdam

Chabrol

Al meer dan dertig jaar is Chabrol een gevestigde wijnwinkel in Amsterdam en omstreken. Chabrol is gegroeid van een kleine wijnwinkel in de buurt naar een importeur van unieke, organische wijnen. De wijnen worden met een passie voor wijn en het verhaal achter de wijn geselecteerd. Dat kan je bijvoorbeeld lezen in de nieuwsbrief waar ze over iedere wijn een verhaal schrijven zodat de echte wijnliefhebber alles te weten komt. Je kan bij Chabrol voor een hele brede variatie aan wijnen terecht, zowel voor een wijntje voor doordeweeks als een wijn voor speciale momenten.

24
Address
Jan Pieter Heijestraat 88,
1053 GS Amsterdam

Holy Ravioli

Holy Ravioli is een pastawinkel in Amsterdam-West. Er zijn maar liefst 15 verschillende soorten ravioli en bij iedere ravioli hoort een passende pesto, boter, chutney, saus of kaas. Alle producten zijn seizoengebonden en vers en dat zorgt voor de allerlekkerste pasta. Daarnaast zijn er ook soepen, lasagnes, salades en toetjes. Je kan lekker buiten zitten in de zomer op de picknickbanken of pasta mee naar huis nemen en zelf klaarmaken als je een keer geen tijd hebt om te komen. De perfecte plek voor pastafanaten.

25
Address
Jan Pieter Heijestraat 168,
1054 ML Amsterdam

Levain et le vin

In deze hippe bakkerij in Oud-West proef je het meest heerlijke zuurdesem brood, en zijn ze gespecialiseerd in natuurwijn. In de bakkerij wordt elke dag op natuurlijke wijze zuurdesem gemaakt en kan je er heerlijke koffies drinken gemaakt door barista's die weten wat ze doen. Ze hebben overheerlijke focaccias en een echte aanrader is de kaneelbrioche. Als je een avond lekker gaat borrelen is Levain et Levin de plek waar je naartoe moet. Het personeel dat er werkt weet wat ze verkopen, dus tips vragen is een aanrader!

Ground floor apartment of approximately 95 m², located in the West-Indische Buurt in the popular De Baarsjes district.
The apartment features a spacious living room with a luxurious open kitchen and a kitchen island. The kitchen is equipped with all modern conveniences, including a floor-to-ceiling cabinet wall with space for a barista corner. In total, the apartment has 3 multifunctional bedrooms, a luxurious bathroom, a walk-in closet, and a lovely garden. It is situated on leasehold land with an annual ground rent payment. The current ground rent amounts to €491.01 per year, and the transition to perpetual leasehold has already been made.

Tour
This beautiful ground floor apartment boasts a spacious hallway that provides access to almost all rooms. Centrally located is the luxurious, custom-made open kitchen with a steel kitchen island on legs, a marble countertop, and modern built-in appliances. The kitchen connects with the dining area and the garden via a large steel sliding door, offering an optimal indoor-outdoor experience. The bright living room and master bedroom are playfully connected, creating a through-light effect. The stylish bathroom is equipped with a walk-in shower, a custom-made concrete washbasin with a heated mirror, and a freestanding bathtub. At the rear, there are two multifunctional rooms with direct access to the carefully designed, low-maintenance garden of approximately 48 m², created by Studio Linda Lavoir. This garden provides an oasis of calm with a luxurious mix of materials and evergreen plants, perfect for relaxation in the city.

Neighborhood Guide
The apartment is located on Hoofdweg in a quiet street. The neighborhood is bordered by Rembrandt Park, De Baarsjes, Vondel Park, and the A10 Ring Road, and can be described as peaceful and green. There are plenty of nice restaurants and cozy cafes nearby, such as Bar Costa, Barrica, Oslo Beers, Restaurant Daalder, and Café Goldmund. On Postjesweg and Surinameplein, you’ll find various delicatessen shops and a wide range of amenities. In addition to the lively cafes and restaurants, two large parks are just a few minutes' walk away. Rembrandt Park offers outdoor gym facilities, while Vondel Park is ideal for running or a leisurely walk.

Specifications
- Living space of approximately 95 m²
- East-facing garden of approximately 48 m²
- Located on leasehold land from the Municipality of Amsterdam. Current period until September 15, 2053, AB 2016, with an annual ground rent of €491.01
- Perpetual leasehold has already been fixed at an amount of €1,018.65
- Energy label B
- Monthly VvE (Homeowners Association) fees of €130.47
- Foundation research conducted in 2005 for the purpose of splitting, including joint measurements and floor water leveling
- Fully renovated and expanded without a permit in 2020/2021

Bonaire’s Hidden Gem
Our office handles the sale of a wide variety of properties. For a real estate agent, this diversity is very challenging and contributes to a complete understanding of the housing market in Amsterdam. Personally, I have a soft spot for Amsterdam-West, where I have also lived. The neighborhood’s dynamics are pleasant, and the amenities are excellent. On streets such as Hoofdweg, Postjesweg, Kinkerstraat, and Jan Pieter Heijestraat, you can find a diverse range of shops, specialty stores, and delicatessens. In addition, there are several good restaurants and cozy cafés in the area. The apartment is a very tastefully designed and perfectly maintained ground-floor property of approximately 95 m². The home offers a delightful combination of contemporary living and comfort. With a spacious living area adjacent to the garden, a stunning designer kitchen with an island, a generous bedroom, a walk-in closet leading to the luxurious bathroom, a study, and a second bedroom/nursery, underfloor heating, and a sunny garden facing east, this is a refined home where you will feel immediately at ease. The entire property was fully renovated in 2020/2021 with a focus on the future, including extra insulation measures. Careful consideration was given to the layout and optimization of the living space, using only the highest quality materials.
If you’re interested, I’d be happy to invite you for a visit. Of course, I’ll be glad to tell you more about the apartment. Hope to see you soon!

Glenn van der Zanden | Real Estate Agent Broersma Residential

Architecture
This contemporary ground-floor apartment is part of a building block – constructed in 1930 – consisting of 7 plots and a total of 19 homes, located at Bonaireplein 16 and Bonairestraat 56 to 66. The houses on the street and in the immediate surroundings were built in the architectural style of the ‘Amsterdam School’. This style focuses on the exterior form, which is solid and massive. Characteristic of this style are the red brickwork and large bay windows. When Libra International B.V. owned the entire building at Bonairestraat 62, the property was divided into 3 separate apartment rights in 2007. This division was carried out with the accompanying division permit, and in 2005, a foundation investigation was conducted based on lintel joint measurement and floor leveling.
The interior of the property was extensively renovated in 2020/2021. This renovation was carried out with great care and taste, as evidenced by the high-quality choice of materials, the finish of the extension, and the beautifully landscaped garden. Attention was also paid to optimizing the natural light, achieved by installing a skylight in the extension above the kitchen. Additionally, the entire property has been fully insulated, the ground floor was replaced with an insulated concrete ‘broodjes’ floor, a stylish extension was built, a ceiling with double sound insulation was installed, and the plumbing and electrical systems were renewed. Of course, a new kitchen and bathroom were also installed.

Living and cooking
The spacious hallway can be accessed through the private entrance from the street. This hallway provides access to a large part of the rooms. The luxurious open kitchen with an island is centrally located in the extension and forms the connection between the dining room and the garden. The kitchen is custom-made and features a high-quality, one-piece marble countertop, making it a real eye-catcher in the home. All desired built-in appliances are present, such as a Quooker, Bora cooktop, Neff steam oven, dishwasher, and fridge/freezer combination. The floor-to-ceiling built-in cabinets offer ample storage space and also include room for a barista corner. An ultimate indoor/outdoor experience is created by the large sliding doors that connect the kitchen/living area with the garden. The living area is situated in the center of the home and has a playful connection to the master bedroom, preserving the through-light effect.

Sleeping and bathing
The master bedroom is situated on the quiet street side and offers space for a full-size bed and a vanity desk. This, combined with the built-in wall lamps and the robust parquet flooring, creates a warm atmosphere. Two floor-to-ceiling pivot doors lead you through the walk-in closet to the bathroom. This space is equipped with a spacious walk-in shower, a custom-made concrete washbasin unit with a heated mirror, and a freestanding bathtub. The two additional bedrooms are multifunctional, suitable as an office, playroom, or children’s room, and both have direct access to the garden. The garden can also be reached from both rooms via a striking floor-to-ceiling tilt-and-turn window, which also functions as a French door. These rooms, as well as the hallway and walk-in closet, are finished with a beautiful light poured floor.

The garden
The carefully landscaped garden of approximately 48 m² was designed by landscape architect Studio Linda Lavoir. The design requires little maintenance, and the evergreen wall provides color throughout the entire year. Here, you can enjoy the sun for a large part of the day, and for most of the year, you will find a sunny spot in the garden from 9 AM to 6 PM. With the organic vegetable garden bed, you can enjoy fresh garden herbs all year round. It is an oasis of tranquility that allows you to forget the urban dynamics for a moment. A nice detail is the use of various materials in the finishing, such as the silver travertine stone and the 6-meter-long Ibiza-look bench. The color palette in the planting provides a beautiful view of a living painting and the necessary privacy.

The apartment on Hoofdweg is located in a quiet street in the West Indian neighborhood. The area is bordered by Rembrandt Park, Oud-West, De Baarsjes, Vondelpark, and the Ring A10, and can be characterized as quiet and green. There are many nice restaurants and cozy cafes in the vicinity, such as Bar Costa, Barrica, Oslo Beers, Restaurant Daalder, and Café Goldmund. Along Postjesweg, Jan Pieter Heijestraat, and Ten Kate Market, you can find various delicatessen shops and a wide range of amenities. In addition to all the cozy cafes and restaurants, there are two large parks within a short walking distance. Rembrandt Park offers the opportunity to enjoy outdoor sports in the open-air gym, while Vondelpark is perfect for running or walking.

Accessibility
The apartment is easily accessible by car via the connecting roads S106 and S107 to the Ring A10. Thanks to its favorable geographic location in the city, Amsterdam Airport Schiphol is reachable in about 10 minutes by car. Various public transport facilities are available in the immediate area. You can find several tram and bus stops along Surinameplein and Postjesweg. The Amsterdam Lelylaan station is just a 5-minute bike ride away. In short, it’s a perfect location for getting in and out of the city.

Parking
Parking is possible via a permit system on the public road (permit area West-1.3). With a parking permit for West-1.3, you are allowed to park in this area. A parking permit for residents costs €186.29 per 6 months. Currently, there is a waiting time of 3 months for this permit area. A second parking permit is not possible in this area.
(Source: Municipality of Amsterdam, October 2024).

Recently viewed
View overview

Deze site maakt gebruik van cookies.

Voor welke cookies geef je akkoord?